Iubitul Andreei Antonescu, urmărit de ghinioane. A rămas fără job și a ajuns la spital direct de pe pârtie

5_site.jpg

Andreea Antonescu şi Ştefan Manolache, cu câteva zile înainte de necaz

Noul An nu a debutat bine pentru celebrul cuplu Ştefan Manolache şi Andreea Antonescu, cei doi îndrăgostiţi care au ales să petreacă Sărbătorile la munte. Ştefan pare urmărit de belele în ultima vreme: a plecat de la Antena 1, unde era reporter, iar pe 2 ianuarie a ajuns pe patul de spital.

Andreea Antonescu (37 de ani) şi Ştefan Manolache (27 de ani) au întrerupt vacanţa romantică, în urma incidentului de pe pârtia din Azuga. El a povestit pe conturile sociale despre acest necaz: “Am hotărât să urcăm pe munte să o învăţ pe Bambolina (aşa o alintă el pe Andreea Antonescu, iubita lui, n.r.) să schieze pe pârtia Sorica. Toate bune şi frumoase, am urcat cu telecabina. Precizez că eu aici am învăţat să schiez, aici vin de 20 şi ceva de ani, ştiu pârtia foarte bine, ştiu regulile, n-aveam nici un motiv să ne îngrijorăm”. 

8.jpg

Andreea şi Ştefan şi-au dorit o vacanţă romantică

 

Totuşi, Ştefan a făcut o mare greşeală, staţionând lângă pârtie: ”La un moment dat, ne-am oprit la jumătatea pârtiei să facem nişte poze, pentru că era un peisaj superb. Am băut o gură de apă, vin fiert, am râs, totul era bine. În mod normal n-ai voie să staţionezi pe pârtie, dar noi ne-am pus într-un colţ şi ne-am pus pe făcut fotografii. Nu ne-am gândit că ziua se va termina aşa de repede şi nasol”. 

S-a oprit să pozeze peisajul

Salvamontiştii au intervenit rapid, după ce el a fost lovit în spate de o placă scăpată de sub control, de un turist: ”La un moment dat, din vârful pârtiei coboară cu o viteză extraordinar de mare o placă destul de mare care m-a lovit în spate în zona lombară, în partea dreaptă. Durerea a fost mare, Andreea a paralizat de frică. Am avut noroc că unul dintre băieţii de la Salvamont era la 10 metri mai jos de noi şi a văzut toată faza, a venit repede la noi, mi-a scos schiurile din picioare, m-a pus într-o poziţie în siguranţă, le mulţumesc foarte mult că m-au ajutat repede.

6_site.jpg

Salvamontiştii au intervenit rapid

 

Am ajuns la medicii de la Sinaia, la Ploieşti, m-am bucurat că s-au implicat în cazul meu. Norocul meu a fost că aveam în spate un rucsac cu apă şi vin fiert, date de mama la plecare. După ce m-au preluat, Andreea a coborât singură doi kilometri cu schiurile şi clăparii în picioare, ceea ce n-a mai făcut până acum. Ambulanţa ca şi băieţii de la Salvamont au ajuns repede”, a mai adăugat el. Starea de sănătate a bărbatului nu este deloc bună: ”Din păcate, la spital am aflat că am şi alte probleme de sănătate, am o fractură la umăr, dar restul problemelor pe care le am vreau să le păstrez pentru mine. Bambolina şi cu tata au fost eroii zilei. Într-un timp scurt am ajuns la spital şi toată lumea a fost ok!”, a mai povestit iubitul Andreei

Şi alte vedete au petrecut vacanţa la munte

 

Loredana Groza  (49 de ani) şi fiica ei, Elena, în vârstă de 22 de ani, au ales să se distreze la Poiana Braşov, acolo unde s-au cazat după concertele solistei din noaptea de Revelion. Actorul şi cântăreţul Dorian Popa (31 de ani) şi-a început anul la Predeal, iar Olivia Păunescu (33 de ani), ştirista de la Antena 1, s-a pozat pe pârtie, în timp ce schia.

55.jpg

Loredana Groza şi fiica ei, Elena, la Poiana Braşov

 

Dar şi solista de muzică populară Delia Barbu (35 de ani) şi-a pus schiurile în picioare, postându-şi poze din zăpadă, pe conturile sociale. Nici colega ei, Ornela Pasăre (34 de ani), nu s-a lăsat mai prejos, aşa că a plecat la Păltiniş, lângă Sibiu, în gaşcă, alături de cei dragi. S-a dat cu sania şi a construit un om de zăpadă.  

 

Loading...

Citește și

  • andreea antonescu si iubitul ei stefan manolache

    A ieşit soarele şi pe strada Andreei Antonescu care pare că este din nou îndrăgosită. Solista a avut parte de prima ieşire mondenă alături de iubitul ei, Ştefan Manolache, reporter la Antena 1, iar duminică vor apărea şi la prima emisiune în calitate de cuplu, la „Ghiceşte vedeta”, la Antena Stars. Click! a aflat de la solista din trupa Andre totul despre noul iubit.

  • andreea antonescu stefan manolache

    Andreea Antonescu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Ştefan Manolache, reporter la emisiunea "Acces Direct" (Antena 1), relaţia lor fiind una asumată, deşi artista nu este o femeie liberă, cel puţin nu şi în acte. Cântăreaţa s-a separat de Traian Spark, tatăl fetiţei sale, dar nu au divorţat oficial. Weekendu-ul trecut, solista şi noul ei iubit au mers la Iaşi, oraşul natal al lui Ştefan, unde au ieşit la masă cu părinţii tânărului.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1