Iubita lui Remus Truică, la shopping, copilul, în grija bonei

5-1-2col.jpg

Bona ţine copilul, pentru că Diana are mâinile pline de sacoşe

E frumoasă perioada în care stai acasă cu copilul, iar logodnica lui Remus Truică se bucură din plin de ea. Diana Câţu a ieşit cu băieţelul la shopping într-un mall din Băneasa, alături de un întreg arsenal: şofer cu limuzină şi bonă.

Logodnica lui Remus Truică nu a dus-o  niciodată rău cu finanţele. Diana Câţu are 31 de ani, a lucrat în 2015 pentru Comisia de Apărare, iar tatăl ei este Constantin Câţu - director adjunct la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, cu scurte episoade de interimat ca director plin la cârma “şomajului oltean”.

5-2-2col.jpg

Dă ultimele indicaţii şoferului, apoi se întoarce în mall

Aşadar, când provii dintr-o familie înstărită, iar iubitul este şi el milionar, nu prea te mai interesează cât ai pe card şi nici cât cheltuieşti. Logodnica celebrului afacerist se află în concediul de creştere a băieţelului lor, Ioan Vlad (1 an şi jumătate), şi se bucură din plin de aceste frumoase momente. Între schimbat scutece şi hrănit copilul, Diana îşi face timp şi de alte plăceri nevinovate, precum este shoppingul de lux. Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute la cumpărături în mall, însoţită de şofer şi de bonă. Bărbatul la cămaşă bleu a rămas să le aştepte la maşină, un Merecedes S 600 negru, iar doamnele şi prinţişorul şi-au făcut treaba prin mall.

Au petrecut la cumpărături aproape două ore, însă pentru că Truică jr se plictisise de atâta shopping, au fost nevoite să se întoarcă la maşină. Micuţul a rămas cu bona şi şoferul, Diana a lăsat pungile cu hăinuţe şi s-a întors în mall pentru a doua sesiune de cumpărături. De data asta, probabil a folosit cardul şi pentru cumpărăturile ei.

După cum lesne se poate vedea, logodnica lui Truică este o femeie elegantă, finuţă şi nu prea este adepta machiajului. Îmbrăcată lejer, cu jeanşi, pantofi sport şi un hanorac dungat, accesorizată cu ceas scump şi geantă de firmă, Diana este o apariţie. 

Loading...

Citește și

  • Proprietar al unui domeniu de invidiat la Snagov, omul de afaceri Remus Truică şi-a adăugat la avere o perlă de casă, situată în zona de fiţe a Bucureştiului, fix lângă celebrele cafenele. Vila din Dorobanţi, cu două etaje şi coloane elegante este evaluată de experţii imobiliari la peste două milioane de euro.

  • remus truica

    Dedesubturile averii fabuloase deținute de Remus Truică încep să iasă la iveală. Casa din Snagov, vila de lux din Caraibe, banii necesari întreținerii unei amante celebre precum Patricia Kaas, totul parea prea frumos pentru a fi obținut legal până la împlinirea vârstei de 40 de ani. Fostul șef de cabinet al lui Adrian Năstase, pe vremea când politicianul era prim-ministrul României, a fost reținut de procurori miercuri noaptea, 9 decembrie, în dosarul retrocedării ilegale de terenuri.