Iubita lui Syda rupe sala-n două! Ce sexy e cu bustiera sport!

new_picture_7.jpg

Elena Basescu, Catalin Tomata, Syda, Bogdan Ionescu, Maria Grigoriu, sala
Maria Grigoriu, iubita lui Syda, este unu la unu cu EBa

Bogdan Ionescu (39 de ani), alias Syda, are noroc la femei frumoase! Atât Elena Băsescu (37 de ani), fosta lui soție, cât și actuala iubită, Maria Grigoriu (29 de ani), trag din greu de fiare, în sala de sport, pentru a avea un corp tonifiat și bine conturat. Elena Băsescu mai puţin acum, căci este însărcinată cu al treilea copil.

Sunt opt ani diferenţă între ele, însă acest lucru nu se prea se observă, ba din contră! Asemănările dintre Elena Băsescu şi Maria Grigoriu sunt izbitoare: amândouă au breton, buze senzuale, amândouă merg la sală, iar stilul vestimentar pe care îl abordează este unul simplu, elegant, sexy sau sport.

maria_3.png

Elena Basescu, Catalin Tomata, Syda, Bogdan Ionescu, Maria Grigoriu, sala
Maria Grigoriu este obsedată de sală
foto: Instagram

Bogdan Ionescu a ajuns în brațele fotomodelului Maria Grigoriu după ce în 2016 a divorțat de Elena Băsescu, chiar dacă au împreună doi copii: Sofia Anais (4 ani) și Traian Jr. (2 ani). În timp ce fostul soț își trăiește tinerețea alături de de Maria Grigoriu, Elena Băsescu se pregătește să devină din nou mămică peste două luni, tatăl copilului fiind Cătălin Tomată, un afacerist mai tânăr decât ea cu 12 ani.

elena_basescu_2.png

Elena Basescu, Catalin Tomata, Syda, Bogdan Ionescu, Maria Grigoriu, sala
Şi Elena Băsescu este obsedată de sport

new_picture_2.jpg

Elena Basescu, Syda, Bogdan Ionescu, Maria Grigoriu, divort, relatie, asemanare
Maria Grigoriu, iubita lui Syda, seamănă foarte mult cu EBA
foto: Instagram
Loading...
 
 

Citește și

  • Elena Basescu, Syda, Bogdan Ionescu, Maria Grigoriu, divort, relatie, asemanare

    A trecut un an şi patru luni de când cuplul Elena Băsescu – Bogdan Ionescu a anunţat că divorţează, iar acum protagoniști își văd de viață separat, dar și de copiii pe care îi au împreună. Culmea, Syda și-a găsit o iubită după chipul și asemănarea Elenei.

  • Finalul de an i-a găsit pe Elena Băsescu şi pe Syda la nici 30 km distanţă unul de celălalt. Mezina fostului preşedinte s-a distrat la derdeluş, în Predeal, cu cei doi copii, iar fostul ei soţ a petrecut clipe romantice în Poiana Braşov, alături de superba lui cucerire, Maria Grigoriu.