Iubita lui Cristian Boureanu, mesaj special transmis după 6 luni de relaţie

iubita_lui_cristian_boureanu.jpg

iubita lui cristian boureanu
Iubita lui Cristian Boureanu se relaxează în vacanţă
Foto Arhivă Personală

Laura Dincă şi Cristian Boureanu au avut parte de o aniversare de vis la împlinirea a 6 luni de relaţie. Romantismul i-a cuprins pe cei doi, chiar dacă tinerii îndrăgostiţi se află în vacanţă şi cu părinţii fotomodelului în vârstă de 18 ani.

Ceea ce începea acum 6 luni între Laura şi Cristi părea doar o relaţie pasageră. Diferenţa de vârstă dintre cei doi de 24 de ani, Cristian Boureanu (42 de ani), Laura Dincă (18 ani) era adesea invocată de cei care nu le dădeau celor doi nici o şansă, ca fiind cel mai mare impediment. Timpul a trecut însă şi se pare că cei doi se iubesc cu adevărat, cel puţin aşa reiese din imaginile publicate de îndrăgostiţi pe conturile de socializare şi din interviurile pe care cuplul îl acordă. Mesajul scris de Laura cu rujul pe oglinda din camera de hotel stă drept dovadă a afecţiunii pe care tânăra i-o poartă politicianului.

laura_mesaj.jpg

iubita lui cristian boureanu
Iubita lui Cristian Boureanu şi-a scris mesajul de dragoste pe oglinda din baie
Foto Arhivă Personală

Iubita lui Cristian Boureanu, cu părinţii în concediu

Zilele acestea, au fost petrecute de drăguţul cuplu pe litoralul Mării Negre. Chiar dacă e puţin mai neobişnuit în această mică vacanţă au venit şi părinţii iubitei lui Cristian Boureanu. Politicianul şi «tatăl socrul» s-au înţeles de minune, mai ales că în buletin nu-i despart decât 3 ani. Cei mai importanţi bărbaţi din viaţa Laurei au avut însă şi momente în care păreau rivali, căci amândoi se înghesuiau să o pupe pe frumoasa blondă. Totuşi, Boureanu stătea de fiecare dată la coadă şi nu riposta în faţa „tatălui socru”, care avea întâietate în braţele Laurei.

Iubita lui Cristian Boureanu, plimbată şi la munte şi la mare în 24 de ore

11713678_1633038986975832_5366489736354009586_o.jpg

iubita lui cristian boureanu
Laura a devenit iubita lui Cristian Boureanu după 24 de ore de vis petrecute cu acesta
Foto Arhivă Personală

Politicianul în vârstă de 42 de ani ne-a demonstrat foarte uşor faptul că ştie să impresioneze o femeie. Iubita lui Cristian Boureanu nu are decât 18 ani şi a fost destul de uşor cucerită de acesta. prima întâlnire dintre cei doi, desfăşurată în urmă cu 6 luni a fost una specială. În doar 24 de ore, Cristian a dus-o pe Laura şi la munte şi la mare şi a publicat o derie de fotografii făcute în acea zi pe pagina sa de Facebook cu ocazia aniversării a 6 luni de relaţie.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1