Iubita lui Boureanu se tratează de depresie la mare

De aproape două luni de când Cristian Boureanu (44 de ani) se află în Arestul central al Poliției Capitalei din cauza unui scandal cu polițiștii de la Rutieră, iubita acestuia suferă cot la cot cu el.

A slăbit foarte mult și, din cauza atacurilor de panică, Laura Dincă a ajuns la medic. Mai precis la psihiatru, care i-a recomandat un tratament cu calmante timp de trei luni. În perioada aceasta studenta fostului politician s-a împărțit între casă și Poliția Capitalei, iar din când în când a mai tras câte o fugă la părinții săi, în Constanța.

4-act-6-8956125.jpg

laura dinca, boureanu, iubita, arest, politie, mare, depresie, catelus
Cristian Boureanu se află în Arestul central al Poliției Capitalei de două luni

Weekendul acesta, Laura a fost scoasă din casă de către prietenele ei cele mai bune care au vrut să o distragă de la problemele lui Boureanu. Au fost împreună pe Litoral, s-au bălăcit în mare și au făcut plajă. ”Laura s-a simțit foarte rău în ultima perioadă. Are  palipitații, tremura, așa că a fost la medic și i-a dat tratament. Acum este mai bine, însă îi e frică să stea singură, se gândește tot timpul la Cristi și așteaptă să iasă din arest”, ne-a spus o prietenă din preajma Laurei.

4-act-7-98111.jpg

laura dinca, boureanu, iubita, arest, politie, mare, depresie, catelus
Laura Dincă intră în apă cu căţeluşul Blackie
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1