Iubirile uitate ale României. Cui i-a dat Turcescu o ”bilă neagră”

robert_turcescu_2_-_rade.jpg

robert turcescu
Robert turcescu
Robert Turcescu s-a îndrăgostit de Daciana Sârbu după ce i-a dat ”bila neagră” la emisiune

Le știm așezate la casa lor sau, dimpotrivă, zburând în continuare din floare în floare, dar puțini își mai amintesc cine le-a furat vedetelor de la noi inima pe vremea primilor fiori ai dragostei, când credeau că iubirea va dura o veșnicie.

Iată iubirile uitate ale României, poveștile de dragoste de care protagoniștii înșiși își amintesc cu nostalgie.

Robert Turcescu și Daciana Sârbu, iubiți după ce politiciana a primit ”bila neagră”

turcescu.jpg

robert turcescu daciana sarbu
Robert Turcescu și Daciana Sârbu
foto: arhivă Click!

 

Robert Turcescu (40 de ani) a fost mereu discret în ceea ce priveşte viaţa personală. Singura relație despre care a vorbit deschis a fost cu Daciana Sârbu (38 de ani), la vrema respectivă o tânără deputată PSD, fiica ministrului agriculturii Ilie Sârbu.

”Nu am dat niciodată declaraţii despre viața mea amoroasă, decât atunci când aveam o relaţie cu Daciana Sârbu. Am confirmat acest lucru pentru că deja devenise enervant să văd în fiecare zi nişte paparazzi în faţa blocului meu”, a explicat Robert într-un interviu pentru revista Tango.

Relația a început în 2004, după ce Daciana, o tânără politiciană puțin versată, a fost invitată în emisiunea lui Robert Turcescu de la Realitatea Tv. Cea care este acum soția fostului premier Victor Ponta a primit la vremea respectivă o "bilă neagră" pentru că nu a ştiut ce înseamnă NATO. Cu toate acestea, galantul realizator a căutat-o pe tânăra social-democrată şi din întâlnire în întâlnire s-a ajuns la amor.

Ștefan Bănică Jr. și Cristina Țopescu, relație pasională până la violență

banica.jpg

stefan banica cristina topescu
Ștefan Bănică Jr. și Cristina Țopescu
foto: arhivă Click!

 

Relația lui Ștefan Bănică Jr.(48 de ani) cu Cristina Țopescu (55 de ani) s-a derulat înainte ca memoria internetului să le consemneze fiecare pas. Arhiva revistei VIP reține, totuși, într-un număr din vara anului 1993, că artistul și-a bătut iubita pe plajă, la Mamaia, în văzul tuturor.

"În urmă cu câteva zile, Ștefan nu s-a sfiit s-o bată pe Cristina chiar pe plajă, în văzul lumii, învinețindu-i ochii. Jenată, în costumul ei de baie alb-negru, Cristina s-a văzut nevoită să-și ascundă chipul de privirile curioșilor. Nu mai departe de sâmbătă, Cristina a fost din nou lovită de prietenul ei, ceea ce a făcut-o să nu prea mai iasă din hotel. Și, probabil, să regrete că a venit la mare să-și vadă iubitul", scria VIP în 1993. Informația a fost confirmată și de publicistul Click! George Stanca, pe atunci redactorul-șef al publicației, care a făcut o investigație personală la Hotelul Venus din Mamaia, unde au stat cei doi amorezi. 

La 20 de ani de la incident, Cristina a pus totul pe seama pasiunii extreme care a caracterizat relația lor. ”Întotdeauna am avut o relație bună cu Ștefan. Țin mult la el. Noi ne-am iubit foarte mult, dar nu ne-am înțeles. Eram foarte tineri atunci. M-am simțit foarte iubită de el. Cred că nimeni nu m-a iubit atât de mult cum a făcut-o el. De multe ori îi spuneam că îmi doresc să mă iubească mai puțin, dar să mă respecte mai mult. Am avut o poveste pasională. Va rămâne un om special”, a povestit Cristina Ţopescu la «Draga mea Prietenă», 2013.

Prima relație a lui Tudor Chirilă, cu actrița Dorina Chiriac

chirila.jpg

tudor chirila dorina chiriac
Tudor Chirilă și Dorina Chiriac
foto: arhivă Click!

 

Tudor Chirilă (41 de ani) a început prima relație serioasă în facultate. Cea care i-a furat inima a fost actrița Dorina Chiriac (42 de ani). Ea este ”responsabilă” de hitul care a făcut istorie la sfârșitul anilor ‘90, ”Nu am chef azi”.  

”M-am certat cu iubita mea de-atunci - Dorina Chiriac - într-o seară, după care m-am aşezat la masă şi am scris, în 20 de minute, «Nu am chef azi». Prin '96, oamenii o duceau foarte greu în România. Știu că există concepţia că oamenii trebuie să stea împreună pentru copiii lor; e o formă de ipocrizie pentru că relaţiile se deteriorează adesea, oamenii se înşală, îşi vorbesc urît, îşi subminează familia”, a explicat Tudor într-un interviu pentru Playboy.

Cei doi au stat șapte ani împreună și au rămas prieteni după ce s-au despărțit.

Răzvan Fodor, primul iubit al lui Catrinel Menghia

catrinel_menghia_razvan_fodor.jpg

razvan fodor catrinel menghia
Răzvan Fodor și Catrinel Menghia
foto: Zoltan Lorencz

 

Răzvan Fodor (40 de ani) și Catrinel Menghia (30 de ani) au fosrmat, la începutul anilor 2000, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. El avea 26 de ani și era pe val cu trupa Krypton, , iar ea avea doar 16 ani și începuse să aibă contracte de manechin în București.

Relația a durat trei ani, până în 2005, când Catrinel a decis să se stabilească în Italia, de unde cariera ei de fotomodel a luat un avânt considerabil. Vedeta nu a ascuns însă niciodată că îi rămâne recunoscătoare lui Răzvan pentru felul în care a iubit-o pe vremea când era doar o copilă.

Adrian Cioroianu și Alexandra Coman s-au iubit 10 ani

cioroianu coman.jpg

adrian cioroianu alexandra coman
Adrian Cioroianu și Alexandra Coman
foto: Mediafax

 

Istoricul și politicianul Adrian Cioroianu (48 de ani) și soprana Alexandra Coman (37 de ani) s-au iubit mai bine de 10 ani. Și-au anunțat și logodna, dar când toată lumea se aștepta ca cei doi să ajungă la altar, în vara anului 2014 soprana a  anunțat că i-a dat papucii fostului ministru de Externe.

Sigur, termenii folosiți au fost mult mai eleganți, dar se pare că despărțirea nu a fost una lipsită de tensiuni. Cei doi au avut de împărțit un apartament într-un complex rezidențial, pe care l-au achiziționat împreună și în care a rămas Cioroianu.

 

Loading...

Citește și