Iubirile lui Turcescu: de la Daciana Sârbu la Oana Sârbu

turcescu_6.jpg

robert turcescu
Robert Turcescu a fost discret în ceea ce priveşte viaţa lui personală

Robert Turcescu a început o nouă etapă a vieţii sale. Duminică, jurnalistul s-a căsătorit pentru a doua oară.

Evenimentul s-a produs la puţin timp după ce a demisionat de la postul tv B1, în urma deconspirării din data de 21 septembrie a faptului că a fost ofiţer acoperit al Direcţiei de Informaţii Militare.

Cu cine s-a iubit Robert Turcescu

Robert Turcescu a fost mereu discret în ceea ce priveşte viaţa personală şi foarte multe lucruri nu se cunosc despre relaţiile sale din trecut. Conform unui interviu acordat revistei Tango în 2009, realizatorul tv a confirmat legăturile cu Andreea Marin, Daciana Sârbu şi Oana Sârbu.

În 2004, între Turcescu şi Daciana Sârbu, pe atunci o tânără deputată PSD, fiică a ministrului agriculturii, Ilie Sârbu, se înfiripa o relaţie amoroasă. Totul ar fi plecat chiar de pe un platou de filmare, unde Daciana mai puţin meşteră într-ale politicii a primit de la Turcescu o "bilă neagră" pentru că nu a ştiut ce înseamnă NATO. Cu toate acestea, galantul realizator, a căutat-o pe tânăra social-democrată şi din întâlnire în întâlnire s-a ajuns la amor.

turcescu_si_sarbu.jpg

daciana
Daciana Sârbu în platoul emisiunii lui Robert Turcescu
captură Realitatea Tv

"Să stabilim un lucru: niciodată, dar absolut niciodată, nu m-a văzut cineva la evenimente mondene sau undeva într-un cadru în care se pot face fotografii, cu prietenele mele în ultimii ani, sau să spunem în anii de după divorţ. Sunt o persoană extrem de discretă în ceea ce priveşte viaţa mea personală. Nu am dat niciodată declaraţii, decât atunci când aveam o relaţie cu Daciana Sârbu, am confirmat acest lucru pentru că deja devenise enervant să văd în fiecare zi nişte paparazzi în faţa blocului meu. Probabil că tocmai această discreţie, că nu am încercat niciodată să spun cu cine sunt, sau ce mi se întâmplă în viaţa personală, a făcut ca, în momentul în care cineva m-a surprins alături de una din persoanele pe care tu le-ai menţionat, să pună această chestiune pe prima pagina. Negândindu-se că cu unele dintre aceste femei aveam o relaţie de prietenie de foarte mulţi ani. Cred că unii au pândit săptămâni întregi în faţa blocului să o vadă pe Andreea Marin intrând la mine".

turcescu_si_sarbu.jpg

robert turcescu
Robert Turcescu şi Oana Sârbu
Foto Click!

Cea mai lungă relaţie a lui Robert Turcescu după divorţ a fost cea cu Oana Sârbu care s-a încheiat undeva la începutul anului 2014. Potrivit declaraţiilor Oanei Sârbu pentru revista OK! Magazine, se pare că relaţia a luat sfârşit din cauza lipsei dispoziţiei de a oferi a lui Robert Turcescu. "Când apare un copil, toate lucrurile se schimbă. O relaţie presupune o investiţie şi o muncă de zi cu zi, pe care nu eşti întotdeauna dispus s-o faci. Iar pentru firile mai libertine, mai boeme, e foarte greu să tot stai să construieşti", spunea cântăreaţa.

Vedeta a dat de înţeles că relaţia cu Robert Turcescu ajunsese să-i facă rău, lucru pe care îşi promisese că nu va lăsa să i se mai întâmple. "Mi-am propus să nu mai repet experienţele care m-au marcat negative. N-aş mai merge până într-atât încât să mă las pe mine deoparte, să-I fac bine doar celuilalt. Încerc să înţeleg ce mi se întâmmplă şi să raportez totul la mine, nu la relaţii. Aici e zona în care-mi caut echilibrul".

803008010_a.jpg

oana sarbu
Oana Sârbu şi Robert Turcescu la un eveniment monden
Foto Click!

Robert Turcescu (39 de ani) s-a căsătorit duminică, în mare secret, cu iubita sa. Fostul realizator TV şi iubita sa, o blondă mai tânără decât el, şi-au unit destinele fără să facă prea mare tam-tam. Turcescu nu a vrut să comenteze pe tema mariajului, ci doar a menţionat că este foarte fericit şi că îşi doreşte un copil, conform Romania TV.

robert_turcescu_.jpg

Robert Turcescu
Robert şi soţia sa
Captură România TV
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1