Iubire mare între Regina Youtube şi Mihai și Sorin de la Akcent

mellina_sorin_si_mihai_ex_akcent.jpg

mihai gruia mellina sorin brotnei
Mellina, alături de Sorin Brotnei și Mihai Gruia
foto: arhiva personală

Regina Youtube sau Mellina (29 de ani) a dat lovitura în 2014 cu piesa „Poza de album”, alătiri de Vescan, ajungând rapid pe primele poziţii în topurile muzicale româneşti. De atunci, viaţa artistei s-a schimbat şi îşi trăiește visul din plin. Mellina a povestit pentru Click! cum a ajuns să lucreze cu muzicienii la care doar visa în adolescență.

Frumoasa solistă a uimit când a postat un mesaj suprinzator pentru Mihai Gruia (33 de ani) şi Sorin Brotnei (35 de ani) foştii membri ai trupei  Akcent, care formează în prezent trupa “TWO”. “Din adolescenţă visez la momentul ăsta”, a scris artista în dreptul imaginii cu cei doi. Sorin Brotnei a reacţionat imediat. „Bine că în adolescenţă nu am ştiut asta”, a scris amuzat cântăreţul.
Artista nu este însă îndrăgostită, în adevăratul sens al cuvîntului, de niciunul dintre cei doi artişti. Puţini sunt cei care ştiu că solista a avut o mare pasiune pentru Akcent. Mellina era înnebunită după cei patru membri ai trupei (Mihai, Sorin, Adrian şi Marius) şi nu lipsea de la nici un concert al trupei.

„Perioada Akcent a fost una dintre cele mai nebune şi frumoase perioade din viaţa mea. Eram topită după ei. Încă de la prima lor piesă «Ţi-am promis», am devenit fanul lor nr. 1. Eram fata din primul rând la toate concertele lor. Cumpăram toate revistele care aveau articole cu ei, ca apoi să le decupez şi să le pun în frumosul meu album Akcent. Evident că aveam toate albumele lor muzicale pe casetă şi CD şi știam pe de rost toate piesele lor şi coregrafiile. Am găsit până şi o brăţară pe care cei patru o purtau şi mi-am cumpărat-o”, a declarat artista pentru Click!

mihai_mellina_si_sorin.jpg

mihai gruia mellina sorin brotnei
Mellina, alături de Sorin Brotnei și Mihai Gruia
foto: arhiva personală

Deşi nici nu visa în adolescenţă că va ajunge să lucreze cu idolii ei, iată că astăzi visul ei a devenit realitate. La sfârşitul anului 2015, artista a lansat împreună cu Mihai Gruia şi Sorin Brotnei (TWO) piesa „Vinovat”. „Pe vremea aceea nu m-aş fi gândit în ruptul capului că o să ajung să lucrez cu ei. Lui Mihai și lui Sorin le-am spus după mult timp adevărul despre «fana lor undercover» ca să nu îi sperii. Şi cum lucrurile se întâmplă atunci când te gândeşti mai puţin, la insistenţele bunului meu prieten Eugen Băltăreţu (Teddy) am ajuns la Mihai Gruia la studio, unde a fost chimie pe loc (muzical vorbind), apoi l-am cunoscut şi pe Sorin”, a mai declarat Mellina.
Mellina a cunoscut succesul în muzică în 2014, odată cu hit-ul „Poza de album”. Piesa a adunat peste 20 de milioane de afișări pe Youtube și, pe lângă titlul de ”Regina Youtube”, i-a adus primul premiu important din carieră, “Strongest Message” la RMA 2014! Au urmat piesa „Cutremur în inima mea” și colaborări cu artişti precum Bere Gratis („Până sus la cer”), Two („Vinovat”), şi DOMG („You Broke My Heart”).

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1