Istoria se repetă! Şi Oana Zăvoranu s-a despărţit de Pepe cu poliţia. Ce acuzaţii i-a adus la divorţ

1.jpg

Căsnicia lui Pepe cu Raluca Pastramă părea perfectă până la izbucnirea scandalului de după anunţul despărţirii

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Istoria se repetă pentru celebrul latino lover al României, Pepe, pe numele său real Ionuţ Pascu. Zilele trecute, actuala nevastă, Raluca Pastramă, l-a dat pe mâna poliţiei după ce ar fi bătut-o de faţă cu fiicele lor, şi a cerut ordin de protecţie. În urmă cu cinci ani, şi Oana Zăvoranu, prima soţie a artistului, l-a acuzat că i-a furat banii!

Pepe urmează să pună capăt celui de-al doilea mariaj, cel cu Raluca, femeia cu care are o căsnicie de opt ani, din care au rezultat două fetiţe superbe: Maria şi Rosa Clara. Din nefericire, şi acest divorţ se încheie cu scandal, la tribunal, iar celebrul artist a primit o palmă grea şi de la cea de-a doua soţie. Destinul se repetă pentru Pepe, ambele neveste au apelat la poliţie şi îi aduc acuzaţii grave. 

În 2011, Oana s-a înfăţişat la Parchetul Judecătoriei Sectorului 6, unde şi-a acuzat partenerul de violare a corespondenţei, şantaj, ameninţare, dar şi de părăsire nejustificată a domiciliului conjugal. Mai precis, bruneta se plângea pe-atunci că Pepe s-a folosit de mailurile, de mesajele dintre ea şi iubitul ei, Tudy, pentru a o şantaja. 

“Voi repune pe rol dosarul în care acest Pascu (Pepe n.r) îmi violează corespondenţa personală. Cioacă a făcut şase luni de puşcărie că i-a spart mailul Elodiei. Ştii cât de rău ai ajuns... mimezi fericirea când, de fapt, îţi vine să te iei singur la bătaie când vezi cu cine trăieşti şi ce viaţă ai... Şi cum trebuie să mimezi fericirea şi împlinirea zi de zi când tu ştii că eu ştiu câtă nefericire e în viaţa ta… Procesele mele vor fi reale şi nu făcături ca ale tale. Şi având în vedere antecedentele tale penale, adică ai cazier, 4 ani şi jumătate de puşcărie cu suspendare pentru că l-ai omorât în bătaie pe avocatul Andrei Condoianis, tu chiar eşti pasibil de puşcărie. Şi asta că prea mi-ai dorit-o mie mult! Şi ai grijă, că nu se ştie niciodată dacă puşcăria dorită mie nu vine către tine!”, scria la vremea respectivă Oana Zăvoranu.

2.jpg

Oana Zăvoranu şi Pepe s-au iubit cu patimă, dar au încheiat mariajul în război

Din fericire, totul s-a terminat cu bine pentru Pepe, decizia a fost în favoarea lui, însă acum o ia din nou de la început. Cu cea de-a doua nevastă, Raluca, iar de data aceasta acuzaţiile sunt mult mai grave, situaţia artistului riscând să se complice dacă se dovedeşte a fi real. Pepe şi-ar fi lovit soţia în plină stradă, de faţă cu cele două fiice, iar aceasta a cerut ordin de protecţie. Nevasta bătută a depus plângere la poliţie. 

“Episodul de violenţă s-a petrecut în parcarea stadionului Dinamo, pe 19 noiembrie, în jurul orei 17.00. Femeia a fost lovită în zona feţei şi s-a dus direct la poliţie, la secţia 7, unde a făcut plângere. S-a emis un ordin de protecţie provizoriu, care are valabilitate 5 zile. Asta înseamnă că agresorul nu mai are voie să se apropie la mai puţin de 100 de metri de victimă, în locurile pe care aceasta le frecventează. După cele 5 zile, ordinul de protecţie se poate prelungi în instanţă, până la 6 luni”, au declarat surse din Poliţie pentru Click!

 

Raluca Pastramă a renunțat la proces! Pepe a scăpat de ordinul de protecție

 

Nu doar violent, ci şi infidel! Surse din preajma celor doi spun că artistul o înşela destul de des pe Raluca. “O înşela la greu pe Raluca. Până şi cu o manichiuristă de la un salon. Ea a aflat de escapade, dar tăcea. Apoi, au mai fost reproşurile legate de faptul că Pepe nu mai producea nimic. A băgat banii în acel disco bar transformat în frizerie, a vrut să-l vândă şi nu l-a luat nimeni. A îngropat peste 300.000 de euro”, ne-au spus surse din preajma lui Pepe.

Oana s-a recăsătorit în 2016, în secret

3.jpg

Oana, cu actualul soţ

Nunta Oanei cu Alex a fost un eveniment privat, despre care au ştiut doar apropiaţii lor. Cei doi s-au căsătorit în mare secret în toamna lui 2016, în biserică. Naşi le-au fost mirilor Silviu Prigoană şi soţia lui, Mihaela. “Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie (n.r. 2016). A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipi ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă”, mărturisea Oana Zăvoranu la trei luni după nuntă, când s-a decis să facă totul public. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5