Israela a fost găsită moartă după 2 zile în care i s-a bănuit decesul! Cum a fost posibil

israela.png

israela
Poliția a fost anunțată de miercuri, dar abia vineri au intrat în casa Israelei, unde au găsit-o moartă
Foto: Antena Stars

Misterul care a tot planat în jurul morții Israelei începe să se estompeze. După ce analizele medicilor legiști au confirmat că fosta balerină a murit în urma unei hemoragii interne, ies la iveală noi detalii tulburătoare despre momentul în care Israela a fost găsită fără suflare în propria locuință.

Georgeta, ultima persoană care a vorbit cu Israela înainte să moară, a făcut o mărturisire halucinantă în cadrul emisiunii "Agenția VIP", de la Antena Stars. Doamna Georgeta a vorbit cu Israela cu puțin timp înainte de tristul moment, dar, deși spunea că nu se simte prea bine, nimic nu i-a indicat că ar fi avut vreo problemă atât de gravă, încât să-i cauzeze decesul atât de rapid.

"I-am sugerat să cheme un medic acasă, la care mi-a răspuns că își luase medicamentele și că urma să-i vină tratamentul din Germania. Spera să-i fie mai bine. Doamna nu agreea spitalele și să se vadă în public", spune una dintre cele mai apropiate confidente ale Israelei.

Alarmată de faptul că Israela n-a mai dat niciun semn, doamna Georgeta a tot încercat să ia legătura cu Israela, dar nu a primit niciun răspuns: "Miercuri trebuia să-i trimit o fotografie pe rețeaua de socializare. Am văzut că nu răspunde, am trimis câteva mesaje, la care doamna (este vorba despre ISraela, n.r.) nu a mai răspuns. Telefoanele au sunat până vineri dimineața. Prin demersurile pe care le-am făcut, am reușit, având un mesaj de la șoferul dânsei, l-am căutat în lista de socializare, i-am pus niște întrebări, că nu știam dacă este el, l-am rugat să se ducă până la ușă, a strigat, au ieșit vecinii care au spus că n-au văzut-o. L-am rugat să spargă ușa, dar nu putea să facă asta."

5-act-1.jpg


Israela are doi copii care i-au şi moştenit averea. Hillal şi Ianiv i-au fost alături la nuntă

Apoi, doamna Georgeta precizează că a anunțat autoritățile încă de miercuri, când deja bănuia că ceva nu era în regulă cu Israela. Abia peste dou zile au pătruns în apartament: 

"Am sunat poliția miercuri, când un echipaj a fost la ușă. Joi au fost două echipaje la ușă și urma să meargă un alt echipaj că voiam să iau legătura cu doamna administrator. 
Nu a deschis nimeni, dar i-am asigurat că doamna era înăuntru. Șoferul avea o carte de la doamna Israela (pe care era scris numărul de telefon al avocatului ISraelei, n.r.), a sunat-o pe doamna Rodica (avocatul, n.r.). Între timp, am reușit să vorbesc și cu nepoata prin Google Translate că eu nu știam bine limba engleză. Asta s-a întâmplat vineri seară. Am rugat-o pe nepoată dacă știe cineva românește să îmi trimită un număr de telefon. La urmă, s-a luat legătura cu cineva din România, mi-a dat un număr de telefon, am luat legătura cu persoana respectivă, nu pot să-i dau numele, și a reușit să intre în casă pentru că avea  o cheie", a povestit Georgeta, prin transmisiune telefonică, la emisiune.

Administratorul nu le-a dat voie să intre cu forța în apartamentul Israelei deoarece, potrivit legii, nici chiar oamenii legii nu au voie să spargă ușa unei locuințe în astfel de situații, dacă nu sunt în prezența unei rude a persoanei bănuite decedate. Din acest motiv, procedura a durat mai mult de două zile. Dacă doamna Georgeta nu ar fi acționat la timp, este posibil ca trupul neînsuflețit al Israelei să fi stat și mai mult timp în casă, fără ca nimeni să nu știe.

loading...
Loading...

Citește și

  • Israela Vodovoz a murit, însă a lăsat în urmă multă durere. Fostul soț al ei a simțit pierderea Isralelei puternic, motiv pentru care a început să țipe și să urle, conform declarațiilor surorii lui.

  • israela vodovaz liviu arteni probleme alcool fumat

    Vestea morţii Israelei Vodovoz i-a pus pe drumuri pe copiii femeii de afaceri, care au decis să o înmormânteze în Israel. Femeia de afaceri a fost găsită vineri fără suflare în baie. Avea 70 de ani. Nimeni nu mai vorbise cu ea de cinci zile. Înainte să moară, Israela a pus toate lucrurile la punct, inclusiv s-a asigurat că Liviu Arteni, cel care i-a fost soţ 10 ani, nu va moşteni o parte din averea ei. Cei doi au divorţat anul trecut în mare secret la notar, după mai multe intenţii nereuşite de a se despărţi în instanţă.