Israela, forţată de Liviu să facă sex: ''Mă durea''

israela-si-liviu.jpg

Israela nu mai suportă să fie obligată de Liviu să facă sex cu el
Foto: captură Antena 1

Israela Vodovoz (68 de ani) e decisă să rupă orice relaţie cu Liviu Arteni (45 de ani), cel care i-a fost alături 9 ani. Femeia de afaceri nu mai suportă problemele pe care le are Liviu cu alcoolul, dar şi faptul că acesta o obligă să se culce cu el.

Deşi s-au iubit pătimaş şi au avut o relaţie care a durat 9 ani, Israela şi Liviu au ajuns la cuţite, iar acum sunt în pragul divorțului. Invitată luni seară (7 martie) în emisiunea ''Un Show Păcătos'', de la Antena 1, femeia a dezvăluit, din nou, detalii picante din dormitorul celor doi, afirmând că Liviu a obligat-o să facă sex cu el.

''Liviu m-a forţat să facem amor. Mă durea, l-am rugat să facem o pauză. Mă ţinea strâns, până la urmă l-am împins. Am încercat să-l conving să-mi dea drumul. Totul a durat câteva minute, până am reuşit să ma duc la baie, dar a venit după mine. Nu am mai acceptat să fiu cu el în intimitate, el e axat numai pe imagini, iluzii optice. Toate problemele au început să apară din cauza alcoolului. Eu la capitolul sex nu am fost niciodată deschisă, eram inhibată total. De sex oral nici nu s-a pus vreodată problema. Ca să mă vadă Liviu în pielea goală nu am acceptat. Nu numai cu el. Eu cu primul meu soţ am fost căsătorită 20 de ani, dar nici el nu m-a văzut. Eu sunt o tipă pudică'', a spus Israela la Antena 1.

Liviu este de altă părere, declarând că e bărbat şi are nevoie de sex. „Nu am mai făcut sex de patru ani, eu nu mai pot să trăiesc în ritmul ăsta. Am senzaţia că am în casă un mic dictator care îmi controlează viaţa”.

Israela și Liviu au mai fost la un pas să divorțeze, la doar doi ani de la căsătorie, în anul 2010, din cauza problemelor pe care el le are cu băutura. Liviu a accepat să fie ajutat, iar căsnicia lor a fost salvată. Cu toate acestea, cei doi sunt hotărâţi să pună punct căsniciei. 

Loading...

Citește și

  • israela liviu arteni divort sex

    Israela Vodovoz (68 de ani) pare că vrea să pună capăt relației de 9 ani cu Liviu Arteni (45 de ani). Cei doi păreau mai îndrăgostiți ca niciodată, dar, de fapt, sunt în pragul divorțului. Ea susține că el este alcoolic, iar atunci când bea se transformă și are ieșiri necontrolate. Liviu îi reproașează soției sale mai bătrâne că nu au mai făcut dragoste de foarte mult timp.

  • israela liviu arteni divort sex

    S-a hotărât ce face după divorţ! Israela Vodovăz se gândeşte din ce în ce mai serios să meargă cu Liviu la notar pentru a face actele de separare, iar după despărţire să se mute la un azil de bătrâni. Femeia de afaceri suferă teribil din cauza acceselor de furie pe care soţul ei mai tânăr le are în ultima perioadă, iar un astfel de episod s-a consumat recent.

  • israela vodovaz liviu arteni

    Problemele în cuplul Israela Vodovăz - Liviu Arteni sunt mai mai grave decât au povestit iniţial cei doi soţi. După nouă ani de relaţie, femeia de afaceri şi bărbatul ei mai tânăr vor să divorţeze şi se pare că motive au suficiente.

  • S-au distrat, au trăit ani buni boiereşte, pe picior mare, însă acum, celebra femeie de afaceri Israela Vodovoz şi mai tânărul ei soţ, Liviu Arteni, au ajuns la fundul sacului. Mai mult, ei se confruntă şi cu probleme de sănătate. Israela nu se poate scula din pat, din cauza crizelor severe de astm, iar Liviu susţine că a fost bătut măr de poliţişti, într-un local din Maramureş.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1