Îşi riscă viaţă de fiecare dată când urcă pe scenă

14-8-col-cu-tifetz-pe-cap-andrei-vitan.jpg

Andrei Vitan
Andrei Vitan a întors toate cele patru scaune, vineri, la PRO TV, însă a ales să facă parte din echipa lui Moga
Citeste tot despre: 

Este o mână de om, dar când începe să cânte te lasă fără cuvinte. Andrei Vitan (24 de ani) i-a impresionat pe juraţii Moga, Smiley, Chirilă şi Loredana, de la „Vocea României”, cu interpretarea impecabilă a piesei „Feeling good”. Iar când i-au aflat şi emoţionanta poveste, cei patru ”tartori” l-au încurajat să meargă mai departe. În concurs, dar şi în viaţă.

Andrei Vitan  a fost fascinat de mic de notele muzicale. Avea doar 5 ani când a fost acceptat în grupul „Şcoala mini vedetelor”. Muzica i-a adus însă, deopotrivă, şi bucurii, dar şi un mare necaz, căci, în viaţă, bunele şi relele sunt la pachet: ” După un concert la Braşov, unde am cântat cu câţiva colegi piesa «Ciocolata», îndrumătorul nostru, care mă cam speria, m-a luat şi m-a zguduit de câteva ori pentru că încurcasem câţiva paşi de dans”, îmi aminteşte el. S-a simţit foarte rău, iar diagnosticul a fost necruţător: “Slăbisem, urinam des şi am ajuns la spital. Medicii le-au spus alor mei că am viermişori, însă bunică-miu a insistat să-mi facă analizele, pentru că şi el suferea de aceeaşi boală. Am aflat că am diabet şi am petrecut Revelionul la spital. La  aflarea veştii, mama a albit total şi aşa e şi azi, dar se vopseşte”, ne-a mai povestit artistul.  După spitalizare, Andrei a revenit pe scenă, a semnat cu RedClover şi, sub numele de Andrew, a lansat prima piesă. În acea perioadă intrase la Teologie, la care însă avea să renunţe:„Preferam să mă ocup de promovarea piesei şi cum nu puteam să le fac pe amândouă, am decis să renunţ la facultate”. Cântăreţul a învâţat, în timp, să ţină boala în frâu: „Am diabet, iar pe scenă emoţiile nu-mi fac bine. Trebuie să mă temperez, când am parte de adrenalină, căci îmi scade glicemia. Aşa că, înainte de spectacole, îmi las glicemia mai mare, ca să o pot controla”, a dezvăluit el, pentru Click! Solistul doreşte să-i ajute pe toţi copiii bolnavi: „Sper să câştig marele premiu, de 100.000 de euro. Am aflat că există clinici în Moscova şi în SUA, care tratează diabetul prin înfometare”.

Click! Spune

Andrei Vitan are piese în colaborare cu Sişu, Miss Mary, Cristina Spătar, Don Baxter, Adi Sînă, Alexandra Ungureanu şi trupa Maxim, dar lovitura a dat-o cu piesa Otiliei – „Bilionera”, care se bucură de 21 de milioane de vizualizări, pe internet.

14-2-col-andrei-cu-iubita.jpg

Anca Cojocaru
Inima lui Andrei bate numai pentru frumuşica lui iubită, solista Anca Cojocaru sau Cojo, pe numele ei de scenă. Ea a colaborat şi cu Adrian Sînă şi, împreună cu iubitul ei, a lansat în septembrie 2014 piesa „H2O”.
loading...
Loading...

Citește și