Îşi repară dinţii ca să fie leită Barbie

12-13-vedete-barbie.jpg

Sabrina seamănă foarte mult cu celebra păpuşă Barbie

Sabrina Fabian (17 ani), solista cu trăsături de păpuşă, are mari probleme, pe stradă, dar şi la şcoală, în urma leşinului de pomină, de vinerea trecută, de pe scena “X Factor” (Antena 1):

„Emisiunea i-a făcut mai mult rău decât bine, pentru că nu a fost difuzată toată prestaţia ei. Şi nici nu a apucat să semneze un contract cu Antena 1, căci, fiind minoră, trebuie să-şi dea acordul şi tatăl ei”, ne-au spus surse din apropierea Sabrinei. Frumuşica blondă, căreia i se mai zice şi Barbie de România, se va lăsa, marţea viitoare, pe mâna medicului Olivian Caraivan, pentru un zâmbet perfect. Tânăra a purtat un aparat dentar care i-a deplasat patru măsele, iar acum, ca să-şi repare dantura, ea va scoate din buzunar în jur de 500 de euro. 

Loading...

Citește și

  • x factor 2015 concurenta lesinat

    După episodul de vineri (25 septembrie), toată lumea se întreabă cine e fata care a leșinat la X Factor. Sabrina Fabian (17 ani), cunoscută drept „Barbie de România”, a venit pe scena de la X Factor 2015 cu gândul de a se face remarcată. Blondina a reușit, dar nu prin talentul ei, ci pentru că a leșinat după ce a uitat versurile melodiei. Echipa de la X factor a intrat în panică, în momentul în care adolescenta a căzut ca secerată pe scenă.

  • Sabrina Fabian

    Nu a reuşit să atragă atenţia cu vocea ei, la ediția de săptămâna trecută a concursului X Factor ( Antena 1), însă Barbie de România alias Sabrina Fabian (17 ani) tot a reușit ceva.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1