Irinel e tare trist. Irinuca pleacă la Moni, în America

14-vedete-iriasfdgdfg.jpg

Zilele trecute, Irinel şi-a luat fetiţa de la şcoală, după care au plecat la cumpărături
Foto: Blitz

Milionarul de la Izvorani nu o scapă din ochi pe unica sa fiică, Irinuca, pe care o are în grijă de patru ani, în urma divorţului de mama ei, Monica Gabor. Irinel Columbeanu o duce şi o ia de la şcoală cu maşina de fiţe.

Irinuca este mândria lui Irinel Columbeanu (59 de ani), mai ales că nu e doar premiantă la şcoală, ci este şi foarte talentată la desen şi ca fotomodel.

14-vedete-modaasfg.jpg

Irinuca a defilat sâmbătă pentru designerul Andreea Dogaru

Pentru că cei doi sunt nedespărţiţi de patru ani, atât acasă, cât şi la evenimente, Irinel va simţi lipsa micuţei, acum, de Sărbătorile de Iarnă, când Irinuca va pleca în America, la Monica Gabor, stabilită peste Ocean, cu iubitul ei, Mr. Pink. Despărţirea de unica sa fiică este dureroasă, iar tristeţea deja se citeşte pe chipul afaceristului. 

14-vedete-picturaasfg.jpg

Anul trecut, ea a avut o expoziţie de pictură

El a fost surprins, zilele trecute, de fotoreporterii Click!, în timp ce-şi parca Bentley-ul în faţa Şcolii Franceze “Anna de Noailles”, unde Irinel plăteşte anual în jur de 4.000 de euro pentru cursurile Irinei.

14-vedete-jocadfgdfg.jpg

Irinel o duce adesea în Herăstrău, ba chiar se dă şi el în leagăn

De cum s-au revăzut, grijuliul tătic a şi luat-o de mână, timp în care i-a atras atenţia micuţei că are şiretul desfăcut la adidaşi. Apoi, Irinuca a oprit la un magazin, pentru a-şi cumpăra un şampon. Dar, de-a lungul vremii, cei doi au mai fost surprinşi în parc, în timp ce se dădeau în leagăne şi se distrau de mama focului, dar şi la film şi la teatru.

Moni şi Mr Pink o aşteaptă cu daruri

Irinuca va petrece Sărbătorile cu mama ei, în America, cu acordul lui Irinel. Omul de afaceri a luat această decizie abia după ce, astă-vară, i-a făcut o vizită fostei neveste ca să se asigure că fiica lui se va simţi bine în casa asiaticului Mr. Pink. Monica este nerăbdătoare să-şi revadă fiica şi i-a promis că o aşteaptă cu bradul făcut şi cu un munte de cadouri. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1