Irinel Columbeanu a gătit crab la «Chefi la cuţite». Reacţia juraţilor la preparatul fine dining

irinel_columbeanu_2.jpg

irinel columbeanu gateste la chefi la cutite
Irinel Columbeanu, la Chefi la cuţite
Foto: arhivă personală

Irinel Columbeanu ştie să gătească şi a dovedit-o la "Chefi la cuţite". Milionarul se va prezenta marţi seara în faţa juraţilor cu un preparat cu crab, reacţia juraţilor fiind pe măsura eforturilor depuse de el ca farfuria să arate fabulos.

Aflaţi în cea mai savuroasă etapă a show-ului, aceea a audiţiilor pe nevăzute, cei trei chefi vor fi surprinşi nu doar de unii dintre cei mai talentaţi bucătari, ci şi de personaje cu totul şi cu totul speciale. Este şi cazul lui Irinel Columbeanu, care a venit la Chefi la cuţite cu un preparat pe bază de crab, cu care şi-a propus sã îl înveseleascã pe chef Scărlătescu.

columbeanu_chefi.jpg

irinel columbeanu gateste la chefi la cutite
Irinel Columbeanu i-a impresionat pe juraţi
Foto: Antena 1

“Îl cunosc pe domnul Scãrlãtescu, mi se pare destul de încruntat, nu am reuşit să aflu de ce, dar să te fereascã Dumnezeu să intri în gura lui. Probabil cã fruntea i se va descreţi când va gusta din preparatul meu!”, povesteşte Itinel Columbeanu îmainte să se prezinte în faţa celor trei juraţi.

Convinşi cã este mai degrabă cineva pasionat de pescuit, ca chef Bontea, juraţii vor rămâne fără cuvinte atunci când vor afla cine se află în spatele acelui preparat.

“Nu mă aşteptam la asta!”, va mărturisi chef Bontea. Deşi nu se află la prima experienţă în bucãtãrie, milionarul mărturiseşte că este foarte emoţionat.“Când găteşti pentru nişte bucătari de profesie, e cu atât mai mare provocarea!”, subliniază Irinel Columbeanu.  

Răzvan Ciobanu, Carmen Brumă şi Răzvan Fodor au gătit la "Chefi la cuţite" 

Cel de-al şaptelea sezon al show-lui culinar „Chefi la cuţite“, de la Antena 1, a venit cu surprize pentru telespectatori, dar şi pentru chefi. Banda le va aduce pe masa jurizării dintre cele mai diverse preparate, iar o parte dintre ele vor fi gătite chiar de vedete. În noul sezon „Chefi la cuţite“, ce a avut premiera pe 9 şi 10 septembrie, de la ora 20.00, îşi vor face apariţia din spatele uşilor multe figuri cunoscute, printre care cântăreţul Cheloo (41 de ani), afaceristul Irinel Columbeanu (62 de ani), cântăreaţa Anna Lesko (40 de ani), regretatul Răzvan Ciobanu, fostul prezentator Masterchef, Răzvan Fodor, şi realizatoarea TV Carmen Brumă (42 de ani), dar şi alţii.  Apariţia mea este un răspuns la roast-ul lui Florin Dumitrescu. Eu vreau să îi ofer un roast culinar, voi pregăti o reţetă pe care el nu poate să o facă. V-aţi mâncat norocul cu mine, pentru că eu voi câştiga sezonul acesta“, spunea Cheloo. Şi Irinel Columbeanu va trece pragul emisiunii culinare, hotărât să impresioneze într-o jurizare memorabilă, căci reţeta sa sofisticată ar putea fi regăsită cu uşurinţă în meniurile de fine dining ale restaurantelor pe întreg mapamondul.

 

Citeşte şi:

 

Ultima filmare cu Răzvan Ciobanu înainte de a muri. I-a lăsat mască pe jurații de la Chefi la Cuțite

Când începe noul sezon Chefi la Cuțite și cine l-a învățat pe chef Scărlătescu să gătească

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1