Irina Rimes nu se simte confortabil în postura de jurat la Vocea României

irinaaa.jpg

Irina Rimes are emoții pentru poziția pe care o are la Vocea României
Foto Instagram

Irina Rimes ocupă în prezent scaunul de jurat în cadrul emisiunii Vocea României, însă a mărturisit că nu se simte întocmai în largul ei. Artista a devenit cunoscută la începutul anului 2016, iar de atunci a rămas în topurile muzicale, fiind apreciată pentru versurile sale profunde despre dragoste.

Irina Rimes a mărturisit că a petrecut foarte multe ore la filmări și în studio, motiv pentru care ea nici nu a simțit când a trecut această vară.

„Nici nu ţin minte când a început vara asta, când a trecut. Deja se termină! Foarte ciudată această vară. Am petrecut-o mai mult în platouri. E într-adevăr memorabilă pentru că am filmat la Vocea României. Nu am simţit vara în sine”, a spus ea pentru viva.ro.

Irina Rimes a explicat faptul că, fizic, îi este în regulă pe scaunul de antrenoare la Vocea României, însă psihic îi este foarte dificil.

„E ciudat! Fizic mă simt confortabil, dar psihic e ciudat pentru că trebuie să fiu la înălţime. Să fii la înălţime nu e aşa de uşor. Ai nevoie de multă concentrare, mult focus. Nu e uşor”, a continuat ea despre „Vocea României”.

 

Loading...

Citește și

  • Cântăreața Irina Rimes și-a făcut rapid intrarea în industra muzicii românești, scoțând pe piața autohtonă hit-uri după hit-uri. Aceasta a intrat la fel de repede și în inimile ascultătorilor ei, iar de acum aceștia o vor putea urmări și în cadrul unuia dintre cele mai îndrăgite concursuri muzicale: Vocea României. Irina și-a luat deja în serios rolul de antrenor al competiției și a vorbit despre modul în care dorește ea să-și pregătească echipa.

  • Filmările pentru sezonul 8 din „Vocea României” (PRO TV) sunt în toi, iar antrenorii se simt din ce în ce mai bine împreună. Tudor Chirilă, Andra, Smiley şi Irina Rimes (26 de ani) se completează, se bucură de melodiile concurenților, îşi dau sfaturi şi se distrează

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1