Ce crede Irina Rimes despre Tudor Chirilă, colegul de la «Vocea»

14_foto-1-andra-irina-rimes-ghete-senile-vocea-romaniei.jpg

Irina Rimes are o părere bună despre Tudor Chirilă

Irina Rimes și-a spus părerea cu privire la Tudor Chirilă mărturisind că ea îl apreciază foarte mult pe el ca și artist și ca persoană. Ea a mărturisit că toată lumea are ceva de învățat de la Tudor Chirilă.

Irina Rimes a declarat că îl percepe pe Tudor Chirilă ca fiind ca un documentar pentru cultura românească. Ea a declarat că uneori ei colaborează nu numai la Vocea României. 

Ce părere are Irina Rimes despre Tudor Chirilă 

Irina Rimes a explica că ea și Tudor Chirilă se respectă foarte mult, iar ea îl apreciază enorm pe solistul de la VAMA.

„Tudor este ca un documentar al culturii românești și nu numai. Îmi place să mă învârt pe lângă el ca pe lângă un domn care spune tot timpul ceva interesant, de la care poți învăța multe. Noi, antrenorii, suntem destul de ocupați cu cariera personală, încât nu prea avem timp de prietenii decât pe teritoriul studiourilor. Desigur, uneori se mai întâmplă să colaborăm, atunci este la fel ca în scaun, doar că interesul devine comun. Tudor este un artist mare, un om de la care am învățat multe lucruri. Da, s-a întâmplat să mă mai înțepe, dar nu am luat-o personal. Până la urmă, este un concurs și fiecare dintre antrenori își folosește propriile arme pentru un rezultat bun pentru Vocea României. Dincolo de micul ecran, suntem doi oameni normali care se respectă și apreciază reciproc”, a spus artista pentru viva.ro.

 

Loading...

Citește și