Irina Rimes, apariție șoc la un concert. Cum a ales să se îmbrace artista

iriina_rimeees.jpg

Irina Rimes
Foto Instagram

Irina Rimes și-a șocat fanii la un concert cu o vestimentație extravagantă. Artista a recunoscut de curând că adoră să poarte latex, iar la ultimul ei concert de la Forza ZU, ea a purtat o ținută foarte controversată.

Irina Rimes a intrat în atenția publicului după ce a lansat piesele „Visele”, „Bolnavi amândoi” și „Ce s-a întâmplat cu noi”, iar din acel punct, a devenit artistul preferat al multor oameni. Piesele ei au intrat imediat la radio, iar artista din Republica Moldova a mărturisit că inspirația ei principală este iubirea.

Artista a purtat o rochie roz, iar picioarele și mâinile i-au fost acoperite de latex de culoare roșie. Detaliul care a atras întreaga atenție a fost conturul unor buze pe obraz.

De curând, artista a explicat care a fost povestea adevărată din spatele căsniciei cu Andi Bănică, despre care s-a scris că ar fi înșelat-o. „Eu am scris când eram mică și am început să scriu când eram în eram în România. Eu și Andi, el a fost cel pe care l-am iubit mult. Cu care m-am și căsătorit la vârsta de 22 de ani. Atunci era totul foarte clar. MI-a fost foarte greu să mă acomodez în București. Între mine și Andi nu știu ce nu a mai mers. Uneori te îndrăgostești de un om rău și îți place”, declara Irina Irimes într-un interviu luat de Andreea Esca la radio.

Irina Rimes lucrează momentan la o nouă trilogie în care spune povestea de dragoste dintre două persoane care au ajuns să se simtă străini. Piesele „Beau” și „În locul meu” au intrat în topurile căutărilor pe Youtube, iar melodiile se bucură de un real succes.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1