Irina Nicolae, un ochi râde, altul plânge: „Din tablou lipsește doar un copil!”

Irina Nicolae 1.jpg

Irina locuiește de zece ani în Ungaria
foto: arhiva personală

Vă mai amințiți de fetița cu codițe din trupa A.S.I.A? Frumoasa brunetă trăiește de 10 ani departe de țară. Irina Nicolae și logodnicul ei, Marius Vizer, locuiesc în Budapesta, dar călătoresc în toate colțurile lumii.

Astăzi, celor doi le mai lipsește doar un copil. „Stăm în Budapesta mai mult, dar avem și la Viena casă, Marius fiind cetățean austriac. Sunt multe colțuri de lume unde mi-aș dori o locuință, Havanna, Paris, dar, deocamdată, intenționez să cumpăr în București un apartament mai mare”, a spus Irina, pentru Click!

Irina Nicolae si Marius Vizer.jpg

Irina și Marius formează un cuplu de 12 ani
foto: Click!

Irina și Marius au o relație frumoasă, chiar și fără acte. „Căsătoria este ceva sacru, pur, nu o modă, ci un angajament pe care ți-l asumi. Nu am făcut încă acest pas, dar nu voi face un secret dacă vom decide să ne căsătorim.  Noi trăim ca o familie de foarte mulți ani, împărțim și bune, și rele, chiar și fără acele hârtii! Nu știu dacă există rețeta pentru o relație perfectă, dar, dacă dragoste nu e, nimic nu e! Pe noi asta ne-a unit și asta ne ține împreună. Ne iubim, ne sprijinim reciproc în proiectele pe care le avem, comunicăm, petrecem timp împreună și știm când să lăsăm de la noi atunci când situația o cere. Suntem două firi tari, două personalități puternice, dar ne completăm frumos. Mă simt un om iubit, norocos și împlinit, din tablou mai lipsește doar un copil, pe care sper să-l avem cât mai curând”, mai spune Irina, pentru Click!

Încă e legată de A.S.I.A. 

Chiar dacă a renunțat la scenă și și-a clădit o viață departe de România, Irina păstrează legătura cu fetele din A.S.I.A. „De curând m-am revăzut cu Anemona și cu băiețelul ei de nouă luni. Nu ne-am gândit la varianta unui concert în care să ne reunim, dar nu se știe niciodată. Scena ne-a unit și o poate face oricând. A.S.I.A. a făcut istorie și a lăsat moștenire emoții, trăiri, suflet și o parte din viața noastră. Anul asta n-am apucat să intru în studio, dar muzica rămâne o parte din viața mea. Sper să reușesc curând să-mi fac puțin timp și să trag câteva piese noi”, ne-a mărturisit ea.

Uite cum arăta Irina pe vremea când cânta în trupa A.S.I.A.:

  • Așa arăta Irina pe vremea când cânta în trupa ASIA
    foto: arhiva personală
  • Trupa A.S.I.A. s-a lansat în 1999, dar s-a destrămat în 2006
    foto: arhiva personală
  • Numele formației constituie un acronim al prenumelor celor patru cântărețe care au alcătuit trupa inițială: Anca, Sorana, Irina, Anemona.
    foto: arhiva personală
  • Maximize

1/3
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1