Irina Loghin a spus bancuri cu babe, la show-ul de la berărie

l112-13-v-1.jpg

Irina Loghin este un munte de energie, la 79 de ani.

Irina Loghin a crezut că va găsi sala goală, sâmbătă seară, însă iată că peste 2.000 de persoane, de toate vârstele, s-au strâns la Berăria H din Capitală. Au fost nu numai tineri, ci şi părinţi cu bebeluşi în braţe. Cel mai vârstnic spectator şi-a serbat cu acest prilej cei 97 de ani de viaţă, solista cântându-i, la microfon, tradiţionalul ”La mulţi ani!”.

Irina Loghin este plină de energie, la 79 de ani, iar recitalurile ei cu superbele piese de muzică populară, inclusiv ”Liliacul” şi ”Roata vieţii”, au făcut deliciul publicului.

l212-13-v-9.jpg

Cei prezenţi au încins hora, pe melodiile artistei

”Sunt frumoase şi sârbele, şi horele noastre, dar trebuie să le cânt ceva şi acestor tineri minunaţi, acestor tineri atât de frumoşi, care au venit în această seară şi m-au răsfăţat cu aplauzele lor. Aş vrea să vă întreb, câţi dintre voi aţi dori să mai întoarceţi anii înapoi. Toţi? Eu una vă mărturisesc că nu aş dori să mai întorc anii. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a adus până aici, că n-am mierlit-o până acum. La noi se zice  că n-am dat colţul. Da, noi, românii, ştiţi că facem haz de necaz”, a mărturisit Irina Loghin, în aplauzele admiratorilor.

l312-13-v-5.jpg

Irina i-a cântat acestui domn în vârstă de 97 de ani, de ziua sa de naştere

Ea a presărat şi câteva bancuri, care i-au amuzat teribil pe cei prezenţi. ”Zice că erau două babe în cimitir. Nu se cunoşteau între ele. După ce au depus flori la răposaţii lor, una dintre ele o fixează pe cealaltă cu privirea şi o întreabă. «Auzi, câţi ani ai? Ea zice, eu am 80. Da’ tu? Eu am 99. Cealaltă zice: Aoleu, şi te mai duci acasă?».  Sau «Doi moşnegi stau de vorbă, unul dintre ei de 90 de ani, este întrebat de celălalt mai tânăr: «Mai mergi la femei? Da, când e ocupat la bărbaţi», răspunde acesta”. 

l412-13-v-bebelus-beraria-h-irina-loghin.jpg

Au venit la spectacol şi mame cu bebeluşi în braţe

Pentru că în sală se afla şi o persoană în vârstă de 97 de ani, Irina a dorit să îi cânte ”La mulţi ani!” sărbătoritului, emoţionantul moment stârnind ropote de aplauze. După ce s-au încins la hore şi au râs cu lacrimi, la glumele ei, fanii au aşteptat-o pe artistă în spatele scenei, pentru fotografii şi autografe.

Irina Loghin a fost plăcut impresionată de numărul mare de persoane: ”Nu credeam ca va veni atâta lume. Începuse ploaia tocmai când trebuia să plec de acasă. Am zis că va fi gol în sală, dar nu era loc să pui un ac. De aici plec la un eveniment la Poiana Braşov”, ne-a spus cântăreaţa, imediat după recitalul de succes. 

Ion Dichiseanu a chefuit la 85 de ani

Ion Dichiseanu a împlinit sâmbătă 85 de ani, prilej pentru familie să-i organizeze un chef de pomină la un restaurant cu iz boieresc, recunoscut printre milionarii și șefii de stat, și anume Locanta Jariștea, deținută de Kera Calița. 

l512-13-v-dichi.jpg

Artistul a petrecut cu prietenii, până în zori

Maestrul scenei și teatrului românesc a fost o apariție, ca de fiecare dată. Îmbrăcat în costum negru elegant, cămașă albă, acesta a fost sufletul petrecerii și s-a antrenat pe muzica de saxofon a fiului lăutarului Cristache Ciolacu. 

Alături i-au fost fiica Ioana, nepoțica Anastasia, dar și fosta sa nevastă, Simona, care a ținut să-i facă un cadou de suflet, interpretând o piesă superbă care l-a emoționat pe aniversat.

Loading...