EXCLUSIV Secretul Irinei Loghin în lupta cu COVID-19. La 81 de ani a făcut cea mai ușoară formă a bolii

irina-loghin-prelucrata-main-mobil.png

irina loghin
Irina Loghin a fost confirmată pozitiv cu coronavirus, însă stilul de viață pe care îl duce i-a devenit aliat în lupta cu boala
foto: Click.ro

Irina Loghin, depistată cu noul coronavirus, a fost salvată de stilul de viaţă sănătos pe care îl duce de ani de zile, nu consumă carne şi face sport. Regina muzicii populare este internată la Spitalul Matei Balş şi a publicat un mesaj pe reţelele sociale, unde a clarificat anumite aspecte cu privire la starea de sănătate. Artista este asimptomatică.

Irina Loghin (81 ani) a fost confirmată pozitiv la testul Covid-19 şi a fost internată la Matei Balş, alături de soţ, Ion Cernea, fiu lor, Ciprian, şi nora artistei. Regina muzicii populare s-a testat pentru a treia oară şi nu are nici un simpton. Acum a ţinut să lămurească anumite lucruri.

22.jpg

Artista face zilnic sport

„Dragii mei, după cum probabil aţi aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toţi că sunt bine, că nu am avut şi nu am absolut nici un simptom, iar radiografia pulmonară şi toate analizele de sânge au ieşit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie iniţiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanţă de o lună. Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubeşte şi m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli. Cu emoţii în suflet v-am simţit aproape în aceste zile”, a scris interpreta pe Facebook. Irina Loghin susţine că nu este încântată că trebuie să stea internată.

„Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum, indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mâncare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spitalul care trebuie. Îmi vine să ies pe geam să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului”, a declarat Irina Loghin, la tv, după ce primul test i-a ieşit negativ, sperând ca şi cel de-al doilea să aibă acelaşi rezultat.

irina-loghin.jpg

irina loghin in parc
Irina Loghin are o alimentație sănătoasă și face mult sport
foto: arhivă Click!

Irina Loghin are de o viaţă un stil alimentar sănătos, nu fumează, nu bea, face sport la greu. De ani de zile este vegetariană, renunţând la carne în favoarea peştelui şi s-a axat pe legume, fructe şi produse pe bază de soia. În paralel a vorbit mereu de trucurile sale de înfrumuseţare. Artista susţine că orice femeie trebuie să se demachieze şi să pună preţ pe curăţarea tenului. Pentru ten, ea foloseşte uleiul de măsline, combinat cu un lapte demachiant tradiţional românesc. “Singurul demachiant pe care îl folosesc este uleiul de măsline. Când nu se găsea, luam şi din acela de floarea-soarelui, care este foarte bun pentru un ten uscat. Acum, uleiul de măsline se găseşte peste tot. Eu îl amestec cu lapte demachiant şi îmi întind amestecul pe faţă, apoi mă curăţ cu un prosopel ud. Le sfătuiesc pe toate doamnele ca niciodată să nu se culce cu machiaj pe faţă. După demachiere, este bine să îţi faci un masaj al feţei, care dă energie şi elasticitate pielii, dar şi muşchilor feţei”, explică artista. În plus, zilnic, aceasta înconjoară în pas alert Lacul Herăstrău măcar o dată, ceea ce nu mai e un secret pentru cei care o cunosc. 

Irina Loghin are doi copii și e căsătorită de 47 ani 

33.jpg

Irina, alături de familia ei frumoasă şi unită

Irina Loghin spune că dragostea pentru sport o are încă din copilărie, dar şi datorită soţului ei, Ion Cernea (84 ani), cu care are doi copii, Irinuca (42 ani) şi Ciprian (44 ani). ”Mergeam cu ei în cantonamente şi urcam pe munte, cot la cot cu ei”, spune Irina.

Soţul interpretei este sportiv, campion mondial la lupte greco-romane, disciplină prin care a reprezentant România la Jocurile Olimpice, dar și la Campionatele Europene și Mondiale. A făcut performanță la clubul Dinamo București. Pentru România a reușit să ia o medalie de argint la JO din 1960 de la Roma și bronz la JO din 1964 de la Tokyo. El a mai luat argint la Campionatele Mondiale din 1961 de la Yokohama și aur la Mondialele din 1965 de la Manchester. Ion Cernea a participat la categoria 57 de kilograme. Irina Loghin și Ion Cernea sunt căsătoriți de 47 de ani. Când s-au cunoscut, Ion era campion la lupte greco-romane. El era bun prieten cu Benone Sinulescu, iar într-o zi au stabilit să meargă la ștrand. Benone a chemat-o și pe Irina, o femeie extrem de frumoasă, curtată de mulți bărbați, dar numai Ion a avut câștig de cauză.   

Loading...
 
 

Citește și