Irina Loghin, într-o filmare de pe vremea când o făcea geloasă pe Elena Ceaușescu

irina_loghin_01.jpg

irina loghin
Irina Loghin, una dintre cele mai frumoase artiste de la noi
foto: arhivă personală

Irina Loghin (77 ani) este una dintre cele mai îndrăgite interprete de folclor de la noi. Frumoasă și talentată, artista a făcut cuplu pe scenă cu Benone Sinulescu și a reușit s-o facă geloasă pe Elena Ceaușescu. Iat-o într-o filmare inedită, alături de regretatul Octavian Cotescu.

Irina Loghin este un etalon pentru muzica populară românească. S-a bucurat de un succes enorm, încă de când a pășit prima dată pe scenă, iar aprecierea publicului a făcut-o geloasă inclusiv pe lena Ceaușescu, care, înainte de ‘89 o interzisese.

Puțini știu însă că artista a fost și actriță de ocazie în scenete comice la TVR. Iat-o aici într-una dintre ele, alături de regretatul actor Octavian Cotescu.

Loading...

Citește și

  • vileta andrei elena ceausescu

    În jurul relației dintre Elena Ceaușescu și actrița Violeta Andrei, cunoscută din filmele ”Saltinbancii”, ”Un august în flăcări” sau ”Lumini și umbre”, s-au țesut multe legende. Atât de mult se pare că a urât-o soția dictatorului pe frumoasa, eleganta și talentata actriță, încât le-a ordonat responsabililor din domeniul cinematografiei să nu-i mai acorde niciun rol și i-a interzis accesul în televiziune.

  • nicu ceausescu elena ceausescu

    Un bărbat potent, dar timid, a cărui viață amoroasă a fost strict controlată de mama sa, Elena Ceaușescu. Nicu Ceaușescu a asistat neputincios la ”epurările” dictate de prima doamnă. A fost nevoit să renunțe la femeia pe care a iubit-o timp de zece ani, a acceptat soția recomandată pe linie de partid și a murit departe de cea alături de care spera să îmbătrânească.