Irina Loghin a împlinit 82 de ani. Fuego, mesaj emoționant pentru "mama adoptivă"

fuego-irina-loghin.jpg

Irina Loghin și Paul Surugiu, alias Fuego
foto: Facebook

Celebra solistă de muzică populară Irina Loghin a împlinit 82 de ani în 19 februarie, prilej pentru Fuego, fiul ei din videoclipul ”Împodobește, mamă, bradul!”, să îi trimită toate gândurile bune. Nu există an în care solistul, Paul Surugiu pe numele lui adevărat, să nu marcheze public aniversarea Irinei Loghin.

"Azi este ziua doamnei Irina Loghin, mama mea adoptivă, omul alături de care am văzut mai bine de jumătate de planetă, am făcut două albume de succes, am câștigat un disc de platină și unul de aur pentru vânzări, multe premii, devenind o familie adevărată peste ani. Îi doresc, după cum este firesc, ani mulți și liniștiți, putere și frumusețe a sufletului. 
Doamna Irina este altruistă, este darnică, sensibilă și mare iubitoare de simplitate. Niciodată nu a epatat. De la ea am învățat că e important să-i asculți pe cei care te iubesc, să le fii aproape și să încerci să lași acasă toate problemele, pe scenă fiind mereu o continuă sărbătoare, pe care trebuie și tu, oricât ar fi de greu, să o celebrezi cu demnitate, iubind cu ardoare ceea ce faci.
La drum, ea este energia grupului, bucuria noastră. De fapt, mă și uimește cum reușește să fie atât de tonică. Nu mai spun de forma în care este, făcând zilnic sport, având grijă cu sănătatea și cu felul în care arată. Probabil că folclorul nostru n-ar fi fost la fel fără glasul său, care-a reușit să pătrundă în toate zonele, fiind iubită de toată țara. Eu nu pot decât să-i mulțumesc cu tot sufletul meu, fiindcă am construit împreună un duet de succes. Te iubesc, mamă Irina!", a scris Fuego, pe Facebook.

Citește și:

Irina Loghin, chinul prin care a trecut ca să fie mamă! Videoclip rar cu fiul şi fiica!

Irina Loghin face două ture de Herăstrău la 80 de ani! Ce alte trucuri mai are celebra solistă

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1