Irina Loghin a ieșit la alergat și de ziua ei! Încă îi vine costumul popular de la debut

irina_loghin_80_de_ani.jpg

irina loghin 80 de ani
Irina Loghin a împlinit 80 de ani
Foto: captură Pro Tv

În 19 februarie, Irina Loghin a împlinit 80 de ani, o vârstă venerabilă pe care nu o arată. Toată viața ei, una dintre marile doamne ale cântecului popular românesc a avut grijă să mănânce sănătos și să facă sport în mod constant. Chiar și acum, aleargă zilnic cel puțin o 7 kilometri, o tură de Parc Herăstrău. Nici în ziua în acer a împlinit 80 de ani nu s-a abătut de la acest program.

Irina Loghin a fost aniversată în platoul emisiunii "La Măruță", unde Cătălin i-a pregătit surprize pe bandă rulantă și invitați apropiați sufletului ei, începând cu Fuego și până la Mirabela Dauer, Daniela Condurache și trupa Alesis, toți încărcați cu flori și cadouri. Cuvintele frumoase pe care le-a auzit și atenția celor dragi au emoționat-o până la lacrimi pe doamna muzicii populare.

irina_loghin_1.jpg

irina loghin
Irina Loghin a fost mereu o femeie frumoasă
Foto: arhivă personală

 

"În acest costum am debutat în urmă cu 50 și ceva de ani. Acasă am un întreg muzeu de costume populare. Acesta este foarte vechi, nu se mai lucrează în ziua de astăzi, are un fir metalic cu aur", a spus solista despre costumul cu care a venit la PRO TV.

"Telefonul a sunat din minut în minut de azi dimineață. Am alergat o oră în par", a spus, fericită, Irina Loghin, care nu a ratat tura zilnică de parc nici la 80 de ani.

Ce "tort" special a primit de la Cătălin Măruță

irina_loghin_tort_catalin_maruta.jpg

irina loghin tort
Cătălin Măruță i-a pregătit un "tort" special Irinei Loghin
Foto: captură Pro Tv

 

Una dintre cele mai apreciate surprize primite de Irina Loghin a fost făcută de echipa emisiunii "La Măruță": un "tort" pe gustul interpretei de muzică populară: fructe și legume proaspete. De aproape 40 de ani, Irina Loghin a renunțat defintiv la produsele din carne, pe care le-a înlocuit cu preparate din soia. În plus, antrenamentul fizic nu lipsește din programul solistei, care nu ratează nici o ocazie să facă ture de parc, de câte ori timpul îi permite. Celebra cântăreață nu își neglijează nici pielea, având un adevărat ritual de demachiere, pe care îl respectă cu sfințenie în fiecare seară.

Se demachiază cu ulei de măsline și lapte demachiant pe bază de miere de albine sau lăptișor de matcă. În plus, merge periodic la munte să petreacă timp la aer curat

Loading...

Citește și