Irina Columbeanu și-a donat toate economiile într-un scop caritabil

38930352_2090323484554173_4132786302951096320_n.jpg

Irina Columbeanu și-a donat economiile
Foto Instagram

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor și-a donat toate economiile pentru familiile care nu-și permit nici măcar să mănânce. Monica Gabor a publicat o fotografie cu fetița ei care a făcut donațiile.

Monica Gabor a scris pe rețelele de socializare un mesaj prin care a recunoscut faptul că fiica ei se maturizează și face alegeri bune în viață.

„Irina a donat, din proprie inițiativă, toate economiile ei pentru niște familii care nu își pot permite să mănânce nici măcar un mic dejun. O iubesc pe fiica noastră, devine pe zi ce trece o persoană tot mai bună…”, a spus Monica Gabor.

irina-columbeanu2.jpg

Irina Columbeanu este o persoană matură și și-a donat economiile
Foto Facebook

„Ce gest frumos, de la un copil frumos! felicitări pentru educația dată!”, „Bravo, irinuca!”, „respect, draga mea!”, „este o sufletistă”, „Cinste vou, părinților, pentru educația dată”, au fost unele dintre mesajele primite de Irina Columbeanu și Monica Gabor pe internet.

Loading...

Citește și

  • Ca într-un parc de distracţii. Aşa se simte Irina Columbeanu în SUA, alături de mama ei, Monica Gabor, care nu mai conteneşte să o răsfeţe. Copila a călătorit singură şi va reveni la Bucureşti abia pe 1 septembrie. În tot acest timp, Irinel are companie aleasă: iubita lui sexy, Oana Cojocaru, în vârstă de 21 de ani.

  • Nici el nu mai credea că la vârsta de 59 de ani va mai avea parte de distracţie aşa cum o făcea în vremurile bune. Irinel Columbeanu e pe cai mari de când a ajuns în America, iar de trataţie se ocupă chiar gazda lui, Nick Rădoi. Nu doar fructe de mare i-a pus pe tavă, ci şi câteva domnişoare, care l-au bucurat nespus pe Iri.