Irina Columbeanu, răsfăţată de ziua ei. Ce cadouri a primit fiica Monicăi Gabor

irina_columbeanu.jpg

Irina Columbeanu şi Monica Gabor
Foto Instagram

Fiica afaceristului Irinel Columbeanu şi a Monicăi Gabor a împlinit 11 ani şi apropiații ei au avut grijă ca fetiţa să primească toată atenţia, dar şi cadouri la care a visat mult timp.

Aceasta s-a filmat pe canalul personal de Youtube unde a arătat prietenilor virtuali ce a primit de la prieteni. Deşi ziua sa de naştere a fost pe data de 17 ianuarie, Irina a petrecut cu întârziere, vineri, pe 19 ianuarie.

irina.jpg

Irina Columbeanu
Foto Captura video

„Ziua mea a fost pe 17 ianuarie și mi-am sărbătorit-o pe 19 ianuarie. De la prietena mea, Sofia, am primit un cap de unicorn, care se pune pe perete. Și lacuri de unghii am primit de la ea. De la o altă prietenă am primit o geantă și o bluză”, a declarat Irina Columbeanu pe canalul de  Youtube. Micuţa vedetă de pe Youtube a primit hăinuţe, jucării, produse de îngirjire si parfumuri.

 

Loading...

Citește și

  • Irina Columbeanu și-a petrecut sărbătorile alături de mama ei, Monica Gabor, dar și de "fratele ei vitreg", fiul lui Mr. Pink, iubitul Monicăi. Alături de Irina, pe drum a fost și tatăl ei care a publicat un mesaj pe Facebook în care a anunțat că Irina este alături de mama sa la schi. În tot acest timp, Irinuca a publicat numeroase clipuri în care apare alături de băiatul lui Mr. Pink, semn că cei doi copii se înţeleg de minune.

  • monica gabor irina columbeanu

    Fetița care în 2007 a ținut o țară întreagă cu ochii lipiți de televizor, pentru că părinții ei erau celebre personaje ale unui reality-show filmat de B1 TV, a împlinit ieri 11 ani. Irina Columbeanu, fiica foștilor soți Irinel Columbeanu și Monica Gabor, este primul copil-VIP din România a cărui venire pe lume a fost filmată cap-coadă.