Irina Columbeanu, într-o rochie elegantă de bal! Are 14 ani și seamnănă tot mai mult cu mama ei, Monica Gabor

irina-columbeanu3.png

Irina Columbeau, elegantă pentru banchet, după absolvirea clasei a VIII-a
Foto: Arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Cea care până mai ieri era alintată „Irinuca” s-a transformat într-o adevărată domnișoară cochetă! Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu are deja 14 ani, a terminat clasa a VIII-a și se pregătește pentru liceu, astfel că nu puteau lipsi imaginile de la banchet.

Irina Columbeanu a publicat câteva imagini în mediul online, acolo unde are în jur de 150.000 de admiratori. Fotografiile o arată acum într-o lumină elegantă, aceasta renunțând la rochițele copilărești. Deși când era mai micuță îi semăna mai mult tatălui său, acum Irina pare să calce din toate punctele de vedere pe urmele mamei sale, Monica Gabor.

Irina Columbeanu, elegantă și cochetă la 14 ani

Irina locuiește de câțiva ani în America, alături de mama ei, acolo unde a și absolvit clasa a VIII-a. Tânăra a susținut chiar și un discurs la finalul anului, pe care mândrul ei tată l-a împărtășit și cu urmăritorii săi, recent. 

irina-columbeanu2.png

Irina Columbeanu are 14 ani
Foto: Arhivă personală

Pe contul ei de socializare, Irina s-a afișat de curând într-o o rochie satinată, lungă, cu o crăpătură pe picior, cel mai probabil aleasă pentru balul de încheiere a anului școlar. Și-a asortat ținuta elegantă cu accesorii argintii, sandale cu toc, deschise la culoare și bijuterii prețioase.

Ce să mai, o domnișoară în toată regula. Singurul lucru care „o mai dă de gol” este numele pe care și l-a păstrat în mediul online, „irina unicorns”. Internauții nu au putut nici să nu observe că în una dintre fotografii, Irina îi seamănă leit mamei sale, atât ca înfățișare cât și ca postură.

irina-columbeanu1.png

Foto: Arhivă personală

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5