Ionuţ Dolănescu a revenit în politică și are planuri mari! Solistul are toate șansele să candideze la alegerile locale

1-familia_lui_ionut_dolanescu_1.jpg

Ionuț și Doinița și-au dorit enorm cetățenia americană, în special pentru cei trei copii ai lor:  Ionuț Vlad (11 ani), Ioana Maria (9 ani) și Marian Iancu Nicolae (5 ani)

Ionuţ Dolănescu (48 ani) o ia pe urmele tatălui său, Ion Dolănescu, şi pe urmele fratelui său mai mic, Dragoş. Cântăreţul s-a înscris în PSD şi ar putea candida la alegerile locale. El a mai fost înscris în trecut în Partidul Ecologist, dar s-a retras după o gafă de proporţii. 

Ionuţ Dolănescu, fiul regretatului artist Ion Dolănescu, care a murit în 2009, şi al Mariei Ciobanu, privighetoarea muzicii populare, a revenit în politică. Cântăreţul s-a înscris în PSD şi are toate şansele să candideze la alegerile locale din toamnă. Anunţul a fost făcut, pe Facebook, de către liderul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

3-ion_dolanescu-mediafax_foto-catalina_filip_1.jpg

Ion Dolănescu a fost deputat din partea PRM

„Ionuţ Dolănescu se întoarce acasă! Oamenii buni fac întodeauna echipă!”, a fost mesajul postat de Corneliu Ştefan, pe Facebook. Din spusele liderului filialei din Dâmboviţa a partidului de stânga, momentan, au fost discuţii cu privire la un proiect cultural, însă cântăreţul de muzică populară ar putea să candideze şi la alegeri. Ionuţ Dolănescu întotdeauna a fost un om de stânga. ”Este dâmboviţean şi s-a alăturat echipei noastre din toate punctele de vedere, dar în primul rând pentru un proiect cultural pentru judeţul Dâmboviţa”, a zis Corneliu Ştefan, pentru ştiripesurse.ro. Întrebat dacă Ionuţ Dolănescu ar putea fi sprijinit de PSD la alegerile locale, acesta a răspuns: „Vom vedea, vom discuta acest aspect. Azi am discutat doar de proiecte de cultura. Cred că Ionuţ Dolănescu este un brand naţional”. 

2-dragos_1.jpg

Soţia Melissa şi fiul lor Darius i-au fost alături lui Dragoș Dolănescu atunci când a depus jurământul de deputat

Dragoş e deputat în Costa Rica 

Ionuţ Dolănescu şi-a făcut intrarea în politică in 2008, în Partidul Ecologist, cu o gafă. A confundat poluţia (boala sexuală) cu poluarea. Tatăl său, Ion Dolănescu, a cochetat şi el cu politica, fiind deputat în legislatura 2000-2004, în judeţul Ilfov, pe listele partidului PRM. Şi fratele său, Dragoş Dolănescu (44 ani), a format un partid politic în Costa Rica, ţara mamei sale, Margarita Valenciano, unde a fost ales deputat la începutul anului 2018. Dragoş ar putea candida la următorul mandat şi la preşedinţie. În toamna anului trecut, fiul cel mare al lui Ion Dolănescu şi-a suspendat mai multe spectacole întrucât trebuia să ajungă în SUA, pentru a susţine dreptul de obţinere a cetăţeniei americane, care între timp i s-a şi acordat. Ionuţ şi-a dorit enorm cetăţenia americană, în special pentru cei trei copii ai lui:  Ionuţ Vlad (11 ani), Ioana Mari (9 ani) şi Marian Iancu Nicolae (5 ani). Ionuţ Dolănescu este căsătorit de 12 ani cu Doiniţa, de profesie violonistă.  

 

Actorul Claudiu Bleonţ vrea să fie primar de comună 

Actorul Claudiu Bleonţ (60 ani), care de câteva luni trăieşte în comuna Beliş, din judeţul Cluj, şi-a anunţat, la începutul lunii iunie, canditatura la primăria acestei localităţi. În urmă cu două zile, el a precizat că va candida pe listele PNL. „Poziţia pe care proaspăt mi-am asumat-o, aceea de candidat la Primaria Beliş, o comună de munte de lângă Cluj, m-a adus în faţa oamenilor, am intrat în curţile lor, i-am privit în ochi şi le-am aflat nevoile. Dar nu am vrut nici o clipă sa fiu “un alt politician” care doar promite că va rezolva... Aşa că folosindu-mă de tot ceea ce reprezint eu, Claudiu Bleonţ, am luat la rând ministerele, am deschis uşi, am pus întrebări şi am căutat soluţii. Pentru că pentru moţi cuvântul dat şi mâna strânsă sunt mai valoroase decât orice hârtie", spune actorul nostru. 

 

Elena Lasconi: «Putem schimba România» 

Şi Elena Lasconi (48 ani), fostă prezentatoare la Ştirile Pro Tv, a anunţat în luna martie faptul că va candida din partea USR pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung Muscel. “Eu iubesc Câmpulungul, renunţ la cariera mea pentru a aduce municipiul în secolul XXI şi a schimba viaţa oamenilor în bine. Refuz să mai fac parte din categoria oamenilor care se plâng de cine ne conduce. Eu am ales Câmpulung, un oraş fără miză, pentru că iubesc oamenii de aici, tradiţia, istoria. Putem schimba România începând chiar cu un oraş mic, precum Câmpulung”, a spus Elena, potrivit unui comunicat al USR.

 

Citește și 

S-au bătut pe avere, acum se întrec în colive. Ionuț și Dragoș Dolănescu nu au mai vorbit de 10 ani

EXCLUSIV Reușită incredibilă pentru Ion Dolănescu în America. S-a chinuit 13 ani

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Războiul fraţilor Dolănescu pe averea tatălui lor s-a încheiat după 9 ani de procese, însă cei doi nu s-au împăcat nici acum. Mai mult, cei doi fii ai lui Ion Dolănescu se bat în colive, la pomana de 10 ani de când regretatul artist s-a stins din viaţă. Dragoş Dolănescu va face pomană pe data de 18 martie, iar Ionuţ pe 19 martie.

  • Au trecut 9 ani de la moartea lui Ion Dolănescu, însă cei care l-au iubit nu l-au uitat. Sâmbătă, 17 martie, regretatul artist a avut parte de două parastase: unul în România şi altul în Costa Rica. De cel de la Bucureşti s-a ocupat duhovnicul lui Ion Dolănescu, la cererea fiului Ionuţ, care locuieşte în SUA, iar al doilea parastas a fost făcut de Dragoş în Costa Rica.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1