Ionuţ Dolănescu a făcut parastas cu mâncare de post la Cimitirul Bellu

3.jpg

Ionuţ, fiul său, Vlăduţ, şi părintele Emil Cărămizaru

Au trecut 11 ani fără fostul mare solist de muzică populară Ion Dolănescu, care a încetat din viaţă pe 19 martie 2009. În urmă cu două zile, la mormântul artistului din Cimitirul Bellu, solistul Ionuţ Dolănescu (48 ani) şi-a comemorat tatăl împreună cu părintele paroh Emil Cărămizaru de la Biserica Sf. Gheorghe Nou, care a fost şi duhovnicul lui Ion Dolănescu.

La pomenire a fost şi Vlad (11 ani), fiul cel mare al lui Ionuţ: ”Se împlinesc 11 ani de la plecarea spre cele veşnice a iubitului meu tată Ion Dolănescu”, a scris Ionuţ pe contul personal de Facebook. Dar părintele Emil Cărămizaru a adăugat un mesaj de suflet: ”Astăzi, 19 Martie, 2020, s-au împlinit 11 ani de când vocea de aur a folclorului românesc, Ion Dolănescu, naşul şi fiul meu duhovnicesc, a trecut la cele veşnice. Împreună cu Ionuţ Dolănescu şi cu fiul său cel mare, Vlăduţ, ne-am rugat la mormântul său din cimitirul Bellu! Un Om şi un Caracter imens. Dumnezeu să-i odihnească sufletul său bun, în locaşurile celor drepţi!”, a scris preotul.

5.jpg

Ion Dolănescu

Nici Dragoş Dolănescu (44 ani), deputat în Costa Rica, fiul cel mic al regretatului artist, nu şi-a uitat celebrul tată: ”Încă un an de când ai plecat la Ceruri! Mulţumesc pentru toate învăţăturile vieţii!”, a scris Dragoş, pe conturile sociale.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1