Ionuţ despre Maria Ciobanu: „Un monument de prostie!”

Ionut si Dragos Dolanescu.jpg

fratii Ionut Dolanescu Dragos Dolanescu
În apariţiile publice, Maria Ciobanu şi Ionuţ Dolănescu pozează în familie fericită
foto: Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Dragoş Dolănescu, care-şi continuă seria dezvăluirilor despre fratele lui mai mare, Ionuţ Dolănescu, susţine că acesta o vorbea de rău inclusiv pe mama lui, Maria Ciobanu, despre care spunea că este „un monument de prostie”.

Dragoş Dolănescu (38 de ani) lasă să se înţeleagă faptul că între Ionuţ Dolănescu (43 de ani) şi mama acestuia, Maria Ciobanu, nu există o relaţie foarte bună. După ce a spus despre fratele lui mai mare că a făcut trafic de droguri în Australia şi că s-a pus pe făcut copii ca să primească moştenirea de la Ion Dolănescu, Dragoş scoate la iveală noi amănunte legate de relaţia dintre Ionuţ Dolănescu şi mama lui.

dragos-dolanescuu.jpg

Dragoş Dolănescu susţine că fratele lui vorbea foarte urât despre cea care i-a dat viaţă

„Despre Maria Ciobanu, Ionuţ spunea că este un monument de prostie. Iar despre tătucul Mircea (soţul Mariei Ciobanu – n.r.) că îi fură banii Mariei Ciobanu şi îi joacă la poker”, susţine Dragoş. Fiul cel mic al lui Dolănescu pretinde că Ionuţ s-a împrumutat cu 60.000 de dolari de la Maria Ciobanu şi a fost nemulţumit când aceasta i-a cerut banii înapoi.

Lui Ionuţ i s-a oferit un apartament pe Jean Louis Calderon şi Maria Ciobanu l-a împrumutat cu 60.000 $, cu condiţia să-i dea înapoi. Şi cum trecea timpul, şi ea vedea că nu îi primeşte înapoi... i-a cerut banii, iar el a făcut o criză de nervi şi a zis că Maria Ciobanu nu i-a dat nimic, în timp ce surorilor lui le-a dat case şi bani. Abia la un an după ce a murit tata, Maria Ciobanu i-a dat un apartament. Acum, uite că Ionuţ s-a întors în cocioaba lui tata, cum vorbea el, la un moment dat, despre casa din Caimatei”, a mai povestit Dragoş Dolănescu.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Ionuţ Dolănescu

    În ultimele zile circulă tot mai des zvonul că Ionuţ Dolănescu (44 de ani) fiul cel mare al regretatului solist de muzică populară Ion Dolănescu, ar fi fost implicat, în Australia, în urmă cu mai bine de 18 ani, în traficul cu droguri. Mai mult, că Maria, prima lui nevastă, i-ar fi fost complice.

  • ionut dolanescu dragos dolanescu

    Dragoş nu uită şi nu iartă. Sătul ca fratele său, Ionuţ, să se lăfăie, de 6 ani, în bunurile de un milion de euro lăsate de tatăl lor, Ion Dolănescu, acesta dă tot din casă. Dacă ieri ne-a povestit, în exclusivitate, despre câştigurile de 300.000 $ ale lui Ionuţ, din presupusul trafic de droguri, astăzi, Dragoş iese la rampă cu drama prin care a trecut Maria, fosta lui cumnată.

  • ionut-dolanescu

    Ionuţ Dolănescu (43 de ani) are o poveste de viaţă care bate orice telenovelă. S-a căsătorit, prima dată, în 1997, împotriva voinţei tatălui său, regretatul Ion Dolănescu, iar când s-a îndrăgostit de Doiniţa a băgat divorţ. În urma despărţirii de Maria, a avut de suferit însă şi fiica lui vitregă.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5