Ioniță de la Clejani, afectat de lupta Vioricăi cu Covid-19: ”Viața ne încearcă și mai mult”

viorica-de-la-clejani.jpg

Viorica și Ioniță de la Clejani

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Momente grele pentru familia Clejanilor! Ioniță de la Clejani a postat pe contul de Facebook al Tarafului o poză cu soția sa, pe patul de spital, cu masca de oxigen la gură. Viorica de la Clejani se recuperează acum după ce a fost infectată cu virusul Sars-Cov-2.

Viorica de la Clejani a scris și ea, pe Facebook, despre lupta ei cu Covid-19, asigurând pe toată lumea că nu e o glumă: „E o boală foarte păcătoasă, vă rog pe toți să luați foarte în serios, să vă protejați și să aveți încredere în doctori și în Dumnezeu!". Ulterior, și soțul ei, Ioniță, a distribuit un mesaj de îngrijorare. 

„Vă mulțumesc tuturor pentru grijă! Vă dați seama că nu e o glumā! Ne-am speriat, mi-a fugit pământul de sub picioare, ea e tot Universul nostru, al meu și al copiilor! După o perioadă agitată, pe care am traversat-o, viața ne încearcă și mai mult, dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi, a familiei noastre și a tuturor! Doamne ajută! Să fiți sănătoși și să auzim de bine. Toatā dragostea si recunostința noastră! Cu respect, Ioniță”, a scris soțul Vioricăi, pe pagina de Facebook. Viorica de la Clejani a fost internată la Matei Balș în urmă cu două săptămâni, în stare gravă. Cea care a dat-o de gol a fost Elena Merișoreanu, care și ea se află internată la "Matei Balș", după ce a fost descoperită pozitivă cu Sars-Cov- 2.

viorica-clejani.jpg

Viorica de la Clejani, internat[ cu Covid-19
foto: Facebook

Citește și:

Elena Merișoreanu și Viorica de la Clejani, infectate cu Covid. Solistele sunt internate la "Matei Balș"

Andreea Marin a avut coronavirus. "Fiind vaccinată, am avut una dintre cele mai ușoare forme"

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5