Ionică din "Liceenii" și-a adus copiii la Premiile Gopo

mihai_constantin_copii_1.jpg

mihai constantin copii
Mihai Constantin, Ionică din "Liceenii", și-a adus comorile la Gala Gopo
Foto: Gheorghe Chelu

Gala Premiilor Gopo din 28 martie a avut loc la Teatrul Național din București și a adunat toată floarea cea vestită a cinematografiei românești. Evenimentul prezentat de Alex Bogdan, cunoscut pentru rolurile comice din show-ul televizat "Mondenii", a strâns laolaltă actori și regizori celebri.

Una dintre aparițiile speciale de la eveniment a fost actorul Mihai Constantin, devenit celebru datorită rolului lui Ionică din "Liceenii", elevul rebel și mereu pregătit să facă o glumă în timpul orelor. Actorul ajuns la 52 de ani a venit însoțit la decernarea Premiilor Gopo de către cei doi copii ai săi, niște adolescenți frumoși, relaxați și naturali. Au pozat împreună pe covorul roșu și au asistat la gală.

mihai_constantin_copii.jpg

mihai constantin copii
Mihai Constantin a pozat alături de copiii lui adolescenți
Foto: Gheorghe Chelu

 

Mihai Constantin s-a nascut în 30 septembrie 1964. Tatal său este actorul George Constantin, iar Iulia Buciuceanu, mezzosoprană, sora actriței Tamara Buciuceanu, îi este mamă. Mătușa celebră a lui Mihai este chiar nimeni alta decat interpreta profesoarei de matematica "Isoscel", cei doi fiind protagonistii unor scene amuzante din seria "Liceenii".

Loading...

Citește și