Ionela Prodan: «Eu nu cred in iubire»

ionela_prodan.jpg

ionela prodan
Ionela Prodan este una dintre cele mai sincere vedete de la noi
Foto: arhivă personală

Invitată la “Teo Show” pentru a comenta știrile mondene alături de Andrei Duban, Ionela Prodan a dezvăluit un lucru despre viața ei personală: nu crede în dragoste.

 „Aveam 22 de ani, dar mi-am ordonat viața într-un anumit fel. Am auzit și eu că nu dormi noaptea, că te urci pe pereți. Eu nu am avut treaba asta“, a enunțat cântăreața de muzică populară.

Întrebată ce părere are despre diferența de vârstă dintre doi parteneri, aceasta a spus că totul depinde, dar că ea nu vede dragostea ca pe ceva real. Teo Trandafir a putut doar să spună că artista este norocoasă pentru că nu a simțit dezamăgirile care vin cu iubirea.

prodan.jpg

ionela prodan
Ionela Prodan nu este impresionată de "tunatele" din showbiz-ul nostru
Foto: captură video Teo Show

 

Ajustările pe care fetele din showbiz și le tot fac în ultima vreme i-au adus Ionelei Prodan un zâmbet sfidător pe chip. Fosta iubită a lui Mitea sau Beyonce de România au intrat și ele sub lupa doamnei. Mai precis, rotunjirea cu silicon a părților dorsal: “Lasă-l așa cum e, ăla e al tău. Asta e chiar nebunie. A înnebunit lumea, a înnebunit lupul”, a concluzionat Prodanca.

Tatuajele fiicei sale, surpriză neplăcută pentru artistă

ana_ionela_prodan.jpg

ionela prodan anamaria
Ionela Prodan a rămas surprinsă de tatuajul fiicei sale
Foto: captură video Teo Show

 

Tatuajele fiicei sale au intrat și ele în colimatorul artistei. Vedeta a fost luată prin surprindere când a văzut desenul de pe spatele Anei, cel cu chipurile soțului și copiilor: "Stai că fac infarct! Cum să-mi plac, Doamne?! Cred că e vreun desen ceva. Nu cred că și-a făcut ea un ditai din ăla", i-a mărturisit Ionela Prodan lui Teo.

 

 

Loading...

Citește și

  • ionela prodan

    La 68 de ani, Ionela Prodan nu are linişte deloc din cauza unui investitor, care înalţă un bloc cu opt etaje la doar câţiva metri de casa ei din Vitan. După două luni de zgomot infernal, timp în care i s-au fisurat şi zidurile locuinţei, artista a făcut plângere pentru distrugere. Reporterii Click! au fost luni (7 decembrie) la faţa locului.

  • ionela prodan

    Ionela Prodan (68 de ani) a scăpat surplusul de greutate într-un timp record: în două luni a reușit să dea jos nu mai puțin de 10 kilograme. Și nu se lasă cu una cu două. Până la Crăciun vrea să mai slăbească încă pe-atât. Cântăreața ne-a dezvăluit secretul eiu, dar și ritualul de îngrijire de la care nu se abate.

  • Trăiesc pe picior mare, dar au fost „prădate" de o sumă fabuloasă! Ionela Prodan şi cele două fete ale ei, Anamaria şi Anca Prodan, se judecă de opt ani cu o bancă, pe motiv că le-au dispărut din conturi nu mai puţin de 10 milioane de euro. Surse din apropierea lor au povestit, pentru Click!, că acum procesul s-a încheiat în favoarea lor, aşa că în scurt timp ele vor fi despăgubite atât cu suma lipsă, cât şi cu dobânda aferentă celor opt ani.

  • Pe vreme de criză, Prodanca (39 de ani) trage obloanele la vila sa din Snagov şi ia din nou drumul străinătăţii. Ea a mai locuit în America preţ de trei ani, cu fostul ei soţ, baschetbalistul Tibi Dumitrescu, şi, aşa cum s-a descurcat atunci cu banii, speră să jongleze şi acum cu miile de dolari.

  • Nu numai „Cârcotaşul" Şerban Huidu a avut necazuri pe şosea. Şi alte vedete şi-au pus viaţa în joc, la volan, şi numai un noroc chior le-a ajutat să scape basma curată. Conştiente că nu vor beneficia la nesfârşit de ajutorul divin, Anamarian Prodan, Natalia Mateuţ sau Ovidiu Lipan Ţăndărică şi-au analizat la rece gravele greşeli din trafic, luându-şi măsuri de siguranţă.

  • Impresara are de gând să-şi facă echipă de fotbal şi acasă! Anamaria Prodan doreşte să îşi mărească familia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1