Ion Țiriac, pe litoral cu o brunetă misterioasă! Fostul tenismen s-a relaxat pe plaja milionarilor, în Mamaia

2.png

Bruneta și-a pus telefonul pe abdomenul milionarului
Fotografii: Mihai Ionescu

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Are bani să-i întoarcă cu lopata, dar preferă Litoralul românesc! Ion Ţiriac a fugit de zilele toride din Capitală să se relaxeze pe plaja milionarilor de la Mamaia! Fostul mare tenisman nu s-a bronzat singur, ci împreună cu o brunetă sexy, care a întors toate privirile de pe plajă!

La 82 de ani, Ion Ţiriac este într-o formă de invidiat! Milionarul a scăpat de canicula din Bucureşti şi a mers, în weekend, să se relaxeze pe plaja milionarilor de la Mamaia, acolo unde îşi face veacul de mai mulţi ani. Ion Ţiriac preferă Litoralul românesc în detrimentul destinaţiilor exotice din afara ţării. În fiecare an, fostul mare tenisman semnează condica pe plaja milionarilor de la Caelia, unde fostul fotbalist Ciprian Marica deţine un complex de apartamente. Tot acolo are un apartament şi colegul lui, Ilie Năstase, aşa că Ţiriac are cu cine se întreţine.

123456.jpg

Ion Țiriac a venit însoțit de o brunetă sexy la plajă

Fostul mare sportiv a fost surprins de fotoreporterii Click!, în weekend, în timp ce se relaxa pe un şezlong plasat ilegal chiar la malul mării, pe plaja milionarilor. Nici de această dată, Ion Ţiriac nu a venit singur, ci însoţit de o brunetă sexy, misterioasă, care i-a ţinut companie la şedinţa de bronzat. Aceasta părea să aibă o relaţie destul de apropiată cu milionarul, căci la un moment dat tânăra şi-a amplasat „strategic” telefonul chiar pe abdomenul acestuia.

3456789.jpg

Bodyguarzii nu l-au scăpat din ochi pe Țiriac

Cei doi au stat câteva ore bune la plajă, sub atenta supraveghere a bodyguarzilor, cu tricoul pe ei însă. La orele prânzului, Ion Ţiriac, care-şi menţine silueta de sportiv şi la 82 de ani, nu s-a ferit să ia noua plajă din staţiunea Mamaia la picior, chiar dacă distanţa până la hotel nu era de ici de colo, pentru a merge împreună cu bruneta să servească masa.

4567890.jpg

Bodyguarzii nu l-au scăpat din ochi pe Țiriac

 

S-a despărţit de Irina Deleanu

Ion Ţiriac s-a despărţit, recent, de Irina Deleanu, fosta mare gimnastă, în vârstă de 45 de ani. În ultima vreme cei doi erau nedespărţiti şi apăreau împreună la toate evenimentele, drept pentru care presa mondenă a speculat că cei doi ar avea o relaţie. Pe 9 mai însă, Irina Deleanu, care este preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică, a lipsit de la ziua marelui tensiman, sărbătorită de acesta la Madrid, unde organizează un turneu de tenis.

5678901.jpeg

Ion Țiriac, alături de fosta iubită, Irina Deleanu

De altfel, Irina Deleanu a ţinut să comenteze pe marginea despărţirii ei de Ion Ţiriac. „Am râs pentru că m-a distrat foarte tare când s-a scris că l-am părăsit. Poate oare cineva să-l părăsească pe Ion Ţiriac? Ne vedem când e nevoie, avem întâlniri de bussines. Avem o relaţie bazată pe respect. M-a ajutat de-a lungul anilor. Şi mai ales cu fiica mea, Antonia, care are diabet, descoperit în urmă cu trei ani şi face insulină de patru ori pe zi. M-a ajutat mult cu tratamente în străinătate”, a spus Irina Deleanu.

 

Citește și:

Ion Ţiriac a fost bolnav de Covid la 82 de ani: "Am avut norocul norocului”

Ion Țiriac a împlinit 82 de ani. Cele mai importante 3 femei din viața lui: cu una s-a însurat, celelalte i-au dăruit copii

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Laurete Attindehou (37 de ani) are lipici a milionari! Vedeta a reușit să-i intre în grații magnatului Ion Țiriac încă de pe vremea când au fost surprinși făcând plajă împreună, la Mamaia, în vara lui 2016. De atunci, Laurette este răsfățată de Ion Țiriac cu mașini din parcul lui auto, pe care i le dă ori să le conducă, ori să se folosească de ele cu diverse ocazii, cum ar fi filmările pentru videoclipuri sau ședințe foto la care participă mulatra.

  • Ion Țiriac a suferit o formă ușoară de Covid. Pandemia a pus lumea în faţa unei alegeri imposibile: sănătatea sau economia. Omul de afaceri, Ion Ţiriac, crede că avem de ales şi când pare că nu avem de ales. Acesta a suferit de COVID la 82 de ani, iar mai apoi s-a vaccinat. Are o părere tranşantă despre cei care aleg să nu o facă.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5