Ion Haiduc s-a vaccinat anti Covid-19. Actorul a găsit loc liber la Țăndărei

ion-haiduc-la-vaccinare.jpg

Actorul Ion Haiduc s-a vaccinat împotriva Covid-19 la centrul din Țăndărei
Actorul Ion Haiduc s-a vaccinat împotriva Covid-19 la centrul din Țăndărei

Are 73 de ani și a vrut să fie sigur că virusul Covid-19 nu-l va ataca pe neașteptate. Astfel că Ion Haiduc a mers tocmai până la Țăndărei ca să se imunizeze.

 

Persoanele peste 65 de ani fac parte din categoria celor vulnerabile. Se pot infecta oricând și sunt șanse mari să facă o formă gravă.

Ion Haiduc s-a vaccinat anti Covid-19. Actorul a găsit loc liber la Țăndărei

Astfel că cei care nu au prins loc la un centru de vaccinare din orașul lor au fost de acord să se imunizeze și departe de casă.

Este și cazul lui Ion Haiduc, care, deși stă în București, a mers 150 km ca să primească serul, până în județul Ialomița.

Ion Haiduc: ”Nu m-a durut și nu mă doare nimic”

”M-am intersectat cu Pfize-rul! A trebuit să mă duc până la Țăndărei. Nu m-a durut și nu mă doare nimic, au trecut aproape 12 ore. Vă îmbrățișez cu drag!”, a scris actorul pe pagina sa de Facebook, unde a postat o fotografie din timpul vaccinării.

Din 27 decembrie, când a început campania de vaccinare în UE, și până în prezent, în România s-au imunizat peste 1,3 milioane de persoane, în prima și a doua etapă, iar persoana cu numărul un milion are 86 de ani și este din București.

Datele arată că 16% din populația țării are peste 65 de ani. În cifre înseamnă peste 3,7 milioane de inși.

Până acum, românii s-au putut vaccina cu Pfizer, Moderna și AstraZeneca, iar luna aceasta vor ajunge la noi 2,6 milioane doze de vaccin, când va începe a treia etapă de vaccinare

 

Citește și: 

Tatăl Alexandrei Aga, mai mic cu 9 ani decât iubitul fetei sale, actorul Ion Haiduc

Ion Haiduc, despre iubita mai tânără cu 43 de ani: “Toată viața am fost un rebel”

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1