Ion Haiduc nu ajunge la finalul serialului «Vlad»

Citeste tot despre: 

Extrem de ocupat, actorul Ion Haiduc (71 de ani) aşteaptă filmările pentru al doilea sezon din serialul „Vlad” (PRO TV). Vineri ne-am întâlnit cu actorul la Teatrul Nottara din Capitală, la premiera piesei „Mentorul”, în regia lui Cristian Nicolae.

 „Toată viaţa am fost mentor. Actorul, în orice rol joacă, e mentor. A fost un rol greu, are o doză de aroganţă străină mie. Am avut dificultăţi în a-l juca. Am avut peste 160 de piese, gama mea de personaje e largă. Regizorii au profitat, au văzut că mă descurc în orice rol. Dovadă cel din serialul «Vlad», la care lumea plânge pe rupte. De filmări voi avea timp din iunie. Nu pot merge luni (astăzi – n.r.) la premiera ultimului episod. Am spectacol la Câmpina. Joc în 11 piese şi repet în a 12-a”, ne-a spus actorul după piesa „Mentorul”, în care mai pot fi văzuţi Alexandru Ion, Raluca Gheorghiu şi Rariş Andrici. 

Loading...

Citește și

  • În anul 2006 avea 18 ani şi devenea celebră cu rolul din „Daria, iubirea mea”, o poveste de dragoste difuzată la postul Acasă în 110 episoade. Anii au trecut, a devenit soţie şi mamă, iar anul acesta Victoria Răileanu (30 de ani) a revenit la PRO TV în rolul lui Micky din serialul „Vlad”. Actriţa a povestit pentru Click! despre cariera ei, dar şi despre „idila” cu actorul Adrian Ştefan (37 de ani).

  • Veste bună pentru cinefili! Luni seară va debuta la Pro TV primul episod din serialul „Vlad”, a cărui avanpremieră, demnă de Hollywood, a avut loc joi seară, la Mall Băneasa. Pe covorul roşu au păşit nu numai actorii din serial, ci şi vedetele postului, care au dorit să vadă primul episod al acestei producţii regizate de Jesus del Cerro. Este un serial cu răzbunări, intrigă şi sex.