Ion Haiduc: «Joc în 12 piese, nu e ușor. Politicienii au impresia că noi mâncăm aplauze»

12_haiduc.jpg

Ion Haiduc și iubita lui, Alexandra Aga
Citeste tot despre: 

Celebrul artist Ion Haiduc (71 de ani) este pensionar cu acte, însă continuă să urce pe scena Teatrului ”Nottara”, din Capitală, unde, surpriză!, e distribuit în 12 piese. Nu se dă bătut, cu atât mai mult cu cât are o iubită mai tânără cu 43 de ani, actriţa Alexandra Aga. Ion Haiduc a menţionat într-un interviu că marea lui teamă e să nu rămână fără memorie şi fără voce: ”Am avut colegi care urcau pe scenă şi se întrebau ce caută acolo. Trist”.

Ion Haiduc este, la 71 de ani, un munte de energie, având, numai în luna octombrie, peste 12 reprezentaţii, un adevărat maraton chiar şi pentru un tânăr actor. Şi nu îi este deloc uşor să-şi folosească vocea, ţinând cont că, în 2012, a suferit o operaţie grea: „Am avut un nodul pe coarda vocală, un medic din Timişoara m-a operat. Mi-a cerut să semnez pentru operaţie pentru că şi-a dat seama că e mai mult decât o excrescenţă. Operaţia a durat 40 de minute. Era o tumoare, dar nu, nu era cancer. 

14-fazanul_4.jpg

“Fazanul”

Am devenit extrem de irascibil după operaţie. Nu puteam vorbi şi parcă toată lumea voia să ştie ceva de la mine atunci. E groaznic să te simţi neputincios. Acum sunt bine, dar voi rămâne mereu răguşit”, menţiona el, imediat după intervenţia chirurgicală.

14-poker_2.jpg

“Poker face”

Dar marele artist joacă şi în serialul ”Vlad”. Ion Haiduc şi-a deschis sufletul, săptămâna trecută, la emisiunea ” În direct cu viaţa (TVR 1), unde i-a mărturisit prezentatoarei Liana Stanciu: ”Eu, pe lângă pensie, mai şi joc, asta înseamnă că sunt un exemplu fericit. Politicienii au impresia că noi mâncăm aplauze. Joc în 12 piese, în 8 am roluri principale, nu e uşor, am un caiet în care notez fiecare reprezentaţie.

14-olteni_2.jpg

“Despre olteni, cu dragoste”

Mă rog seara, la Dumnezeu, să mă ţină întreg, să nu mă smintească. Am avut colegi care urcau pe scenă şi se întrebau unde se află, în ce piesă sunt. Nu e uşor să reţii atâtea texte, atâtea vorbe scrise de alţii, îţi trebuie exerciţiu”. Ion Haiduc se bucură însă de sprijinul iubitei sale, Alexandra Aga,  în vârstă de 28 de ani.

Contrar aşteptărilor, ea a făcut primul pas. “Toată viaţa mea am fost un rebel din toate punctele de vedere!

14-vlad.jpg

În ”Vlad” are rol de tată

Pot să vă zic că am o relaţie de prietenie cu Alexandra, ea are grijă de mine, eu am grijă de dânsa şi uite aşa mergem înainte”, ne-a declarat artistul, al cărui talent i-l puteţi admira în spectacolele Teatrului Nottara: ”Mitică Popescu”, ”Vacanţă în Guadalupe”, ”Despre olteni, cu dragoste”, ”Figaro”, ”Mentorul”, ”Fazanul”, ”La doi paşi de Mullingar”, ”Roman teatral”, ”Şi din 10 n-a mai rămas niciunul”, ”Trei nopţi cu Madox”,  ”Poker face” sau în ”O noapte furtunoasă”. Cei doi actori nu vor să-şi oficializeze relaţia: ”I-am dat vreo patru inele, dar nu ne grăbim, ea spune că nu contează un act”.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1