Ion Columbeanu, atac dur la Moni Gabor: "Irina nu-i simte lipsa mamei, dar ştie că are una!"

monica-gabor.jpg

monica-gabor
Monica Gabor nu i-a intrat niciodată în graţii lui Ion Columbeanu
Foto: arhiva personală

Fost secretar general al guvernului, octogenarul Columbeanu recunoaşte că nu a avut-o niciodată la inimă pe Moni, iar declaraţiile la adresa ei nu fac altceva decât să întărească acest lucru. Ruptura definitivă s-a produs însă când fotomodelul a părăsit domiciliul conjugal de la Izvorani, a plecat în SUA şi în peisaj a apărut Mr Pink.

Acesta e, se pare, şi motivul pentru care Moni nu a primit acceptul să se numească în continuare Columbeanu şi a fost nevoită să revină la numele de fată, Gabor, scrie www.ziarulring.ro. Ion Columbeanu a comentat pentru aceeaşi sursă câteva imagini apărute recent cu Monica Gabor din adolescenţă.

ion_columbeanu.jpg

ion columbeanu monica gabor atac declaratii usturatoare
Ion Columbeanu nu o are deloc la inimă pe fosta noră
Foto: arhiva personală

"Monica Gabor nu are nicio legătură cu familia noastră. Gata! Fata (Irina – n.r.) a trecut la noi şi Monica nu mai are niciun drept asupra proeminenţei familiei. Nu o mai consider un membru al familiei şi niciodată n-am considerat-o. Câtă vreme ea a părăsit familia, fata şi soţul, nu mai e membră a familiei... Acest aspect e statuat judecătoreşte, nu e nevoie să mă întrebaţi. Asta au decis judecătorii şi eu nu sunt peste ei. Dar de ce să descoperim morminte?! Ea e dezavuată de mine şi dacă aş scoate eu un cuvânt despre ea ar însemna că mi-am încălcat dezavuarea", a spus fostul socru al "scorpiei de la Izvorani".

Seniorul Columbeanu vorbeşte însă cu plăcere despre nepota lui, Irina. El este mândru de evoluţia fetiţei şi de ceea ce se scrie despre copilă în presă:

"S-a scris despre Irina recent. Ea face parte din gena Columbenilor, a mea, şi singură s-a orientat, face pictură, dans, pian... în total vreo şase preocupări şi meserii totodată. Este excepţională! S-a împletit gena fiului meu şi cu a Monicăi şi a ieşit o genă superdeşteaptă. Nepoata mea se duce la biserică în fiecare duminică şi ştie orice o întreb din Noul Testament creştin-ortodox, dar şi din baptişti", a adăugat tatăl lui Irinel Columbeanu. Întrebat dacă Irina simte lipsa Monicăi, seniorul a răsouns scurt şi răspicat: "Are două guvernante şi îşi mai aminteşte de mama ei spunând despre diverse lucruri că ar fi trebuit să le înveţe de la ea. Nu îi simte lipsa, dar ştie că are o mamă", a mai spus Ion Columbeanu pentru "Ring".

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1