Ioana Voicu: «Petrec de Crăciun cu fraţii, tata şi iubita lui»

12_image2.jpg

Ioana Voicu

Fata lui Mădălin Voicu (65 de ani) se pregăteşte de cea mai importantă sărbătoare, Crăciunul. Ioana va petrece şi va împodobi bradul alături de fraţii ei, dar şi de noua iubită a tatălui său. Ioana Voicu (29 de ani), prezentatoarea emisiunii ”Se zice că..”, de la TVR 2, ne-a vorbit, într-un interviu de suflet, chiar şi despre noua iubită a lui Mădălin.

  • Click!: Ioana, se apropie Sărbătorile de Iarnă. Petreci Crăciunul în familie?

Ioana Voicu: Da, sărbătoarea Crăciunului e frumoasă doar în familie. Este o tradiţie la noi să fim cu toţi laolaltă, să împodobim bradul, acasă la ai mei, cu toţi fraţii mei. 

Zoom
Ioana, alături de mamă şi de fratele ei, Tudor
  • Vei sta la masă şi alături de noua iubită a tatălui tău?

Da, este o fată ok, în banca ei, o cheamă Adriana, e o tipă de treabă pe care am şi cunoscut-o. Este viaţa lui şi face ce vrea, eu vreau să-l ştiu fericit pe tata. Atât!

  • Vei fi şi mătuşică. Fratele tău vitreg, Mădălin, va deveni tătic.

Da, peste câteva luni, mai exact în luna mai, se va naşte copilaşul. E în zodia mea. De-abia aştept să-mi văd nepoţelul.

  • Cu fraţii mai mici te vezi? Le-ai pregătit cadouri ?

Bineînţeles. Ce-i drept, mă văd ocazional pentru că sunt ocupată cu jobul  meu, însă tuturor le-am pregătit cadouri de Crăciun. De obicei ei vor lego, maşinuţe, jucării specifice vârstei lor.

  • Vei da o mână de ajutor şi în bucătărie?

Gătesc, dar lucruri simple. Dacă poţi să crezi, mie nu-mi plac mâncărurile gătite, prefer antreurile. Nu mănânc piftie, sarmale şi nici dulciuri, culmea, tocmai ce e bun. Până pe la vreo 20 de ani am devorat dulciurile. Nu e ca şi cum nu aş fi mâncat niciodată, însă de o perioadă au început să nu mă mai atragă, nu mai am eu poftă. Îmi plac salatele, cu tot felul de combinaţii, baby spanac, avocado, ceapă, mere, miere, ulei de măsline. Totuşi, mai gust câte o felie de chec sau sărăţele. 

Zoom
Mădălin are doi băieţi cu ultima soţie, Carmen

Pasiunea pentru femeile frumoase l-a adus pe Mădălin Voicu în ipostaza de a avea nu mai puțin de 7 moștenitori. Are doi băieți cu Carmen Olteanu, Ștefan (8 ani) și Ion (6 ani), doi copii cu fosta soție, Adriana, Ioana (29 de ani) și Tudor (26 de ani) și pe Mădălin Voicu Jr (45 de ani) dintr-o relație anterioară.

Zoom
Mădălin Voicu jr. este un mare pianist

Dar el mai are doi băieți nerecunoscuți, stabiliți în străinătate, proveniți tot din iubiri pasagere. 

loading...
Loading...