Ioana Tufaru s-a căsătorit cu tatăl copilului ei: «Probabil la anul facem nuntă»

ioana-tufaru-copil-gradinita.png

Ioana Tufaru s-a căsătorit

Ioana Tufaru și Ionuț Mardare au ales să se căsătorească, după aproape cinci ani de relație, timp în care cei doi au devenit părinții unui băiețel. Cei doi au invitat doar prietenii apropiați, dar speră ca la anul să facă și nunta.

Ioana Tufaru a devenit doamna Mardare marți, 17 septembrie, și a recunoscut că a fost una dintre cele mai fericite zile din viața ei.

„De astăzi de la ora 12 sunt oficial doamna Mardare! E mai frumos să te cheme Mardare decât Tufar. De azi sunt doamna Mardare, să nu vă mai aud cu Tufar. E cu acte în regulă acum. Am motivele mele să nu mai vreau să fiu Tufar, nu vreau să le discut într-o zi atât de fericită din viața mea. În ianuarie facem cinci ani de relație”, a declarat ea la Teo Show, potrivit viva.ro

Ioana Tufaru Mardare este o femeie geloasă

Ioana Tufaru, acum Mardare, a dezvăluit faptul că este o femeie geloasă, deși Ionuț nu i-a dat niciun motiv. Deși de acum înainte, numele ei va fi Mardare, Ioana a rămas cu un regret că nu poartă numele Călugăreanu, ca pe mama ei. 

„Eu am fost geloasă. Motive nu mi-a dat, dar mă gândesc că eu nu sunt Miss Europa, poate vede una mai frumoasă decât mine și fuge. Am vrut să scap și de acest nume pe care l-am purtat până acum, am vrut să mă rup de trecut, de tot ce a însemnat trecutul meu, inclusiv de nume. Am devenit o cu totul altă persoană de cinci ani, de când am această familie. Mi se fâlfâie de ce zice lumea! Aș fi mai mândră dacă mi s-ar spune Călugăreanu-Mardare. În acte voi fi doar Mardare. Nu pot să cer mai mult decât am, ce să-mi doresc mai mult? Am invitat puține persoane, dar care sunt aproape sufletului meu. Sunt foarte puține, într-adevăr. Nu mai vreau copii, îmi ajunge Luca, e suficient. Deocamdată mai stăm, probabil la anul să facem nuntă”,a  mai spus ea. 

Loading...
 
 

Citește și

  • ioana tufaru

    Bucurie mare în familia Ioanei Tufaru care sâmbătă a avut premiera la Teatrul Evreiesc cu piesa „Scripcarul pe acoperiș”. Fiica regretaților artiști Anda Călugăreanu și Dan Tufaru a ajuns la vârsta de 40 de ani să îi calce pe urme în ceea ce privește partea profesională a celebrilor ei părinți. Ioana Tufaru a jucat sâmbătă în piesa de teatru „Scripcarul pe acoperiș” la Teatrul Evreiesc.

  • Surpriză! Ioana Tufaru şi-a găsit un loc de muncă, la 40 de ani, colaborarea cu Teatrul Evreiesc de Stat rotunjindu-i veniturile cu 200 de lei. Primeşte lunar un ajutor social de 600 de lei, iar iubitul ei câştigă 1.500 de lei, însă aceşti bani sunt insuficienţi pentru cheltuielile casei, cu atât mai mult cu cât sunt şi părinţi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1