Ioana Tufaru, în lacrimi la sicriul lui Vadim Tudor

ioana_tufaru_vadim.jpg

Ioana Tufaru a plâns lângă sicriul lui Corneliu Vadim Tudor
Foto: Sever Gheorghe

Pelerinaj la trupul neînsufleţit al lui Corneliu Vadim Tudor, care a murit luni (13 septembrie), în urma unor stopuri cardiace. Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu fostului lider PRM o pot face la Biserica Sfântul Gheorghe Nou din Bucureşti, acolo unde se află sicriul. Printre cei veniţi marţi s-a numărat şi Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu.

Gravidă în şapte luni, Ioana Tufaru a venit la sicriul lui Vadim Tudor, cel care a ajutat-o de nenumărate ori. Fiica Andei Călugăreanu a plâns în biserică, fiind probabil şocată de moartea fostului lider PRM.

img_5272.jpg

Ioana Tufaru a stat în faţa bisericii, cu faţa transfigurată de durere
Foto: Sever Gheorghe

Corneliu Vadim Tudor a ţinut mult la Ioana şi chiar a ajutat-o ori de câte ori a putut. El i-a luat mereu apărarea şi chiar a încercat să o ajute să îşi găsească un loc de muncă, pentru a o scoate din sărăcia în care trăieşte. 

Vadim Tudor va fi înmormântat joi 

corneliu-vadim-tudor.jpg

 corneliu vadim tudor a murit
Corneliu Vadim Tudor a murit luni, 14 septembrie
foto: Blitz

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Corneliu Vadim Tudor, care a decedat luni (14 septembrie) la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, a fost depus, marți (15 septembrie), la prânz, la Biserica "Sfântul Gheorghe Nou" din București.

Corneliu Vadim Tudor urmează să fie înmormântat, joi, la cimitirul Ghencea Civil, cu onoruri militare.

Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni, în Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău.

Corneliu Vadim Tudor s-a născut în 28 noiembrie 1949, în București, era scriitor, politician și jurnalist. A fost fondatorul Partidului România Mare, fost membru al Parlamentului European şi fost senator.

Loading...

Citește și

 • Corneliu Vadim Tudor, care a murit luni (14 septembrie), la 65 de ani, a fost şi unul dintre cei mai prolifici poeţi din România. Mai mult, pentru versurile lui au fost compuse şi melodii, iar cea mai cunoscută piesă este "Mulţumesc, iubită mamă", cântată de Mirabela Dauer.

 • Corneliu Vadim Tudor, care a murit luni (14 septembrie), în urma unui infarct. Fostul senator se confrunta cu probleme financiare în ultima vreme şi se chinuia să îşi ţină cele două ziare, "Tricolorul" şi "România Mare", pe linia de plutire.

 • corneliu vadim tudor

  Văduva lui Corneliu Vadim Tudor, Doina Tudor, a depus o cerere pentru ca sicriul neînsufleţit al fostului senator să fie depus în holul Senatului, însă Conducerea Camerei Legislative a respins-o. Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia, a declarat că era normal ca trupul tatălui să fie depus acolo, pentru că a fost locul lui de muncă timp de 17 ani.

 • corneliu vadim tudor

  Una dintre cele două fiice ale lui Vadim Tudor, Jeni, a povestit cum au decurs ultimele clipe din viaţa tatălui său. Ea a spus că, aflat în maşină înspre spital, Vadim Tudor şi-a presimţit moartea.

 • priveghi corneliu vadim tudor

  „Tribunul” a murit luni, 14 septembrie, la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, din Capitală. Corneliu Vadim Tudor avea 65 de ani. Cei care vor să îi ofer un ultim omagiu fondatorului Partidul România Mare au ocazia marți (15 septembrie).

 • corneliu vadim tudor a murit

  Corneliu Vadim Tudor și Marioara Zăvoranu au ținut mult timp prima pagină a ziarelor cu scandalurile dintre ei. La ultima întâlnire a tribunului cu mama Oanei Zăvoranu s-a întâmplat ceva care a fost prea puțin luat în seamă la vremea respectivă. Vadim și Marioara s-au luat de mână, iar mama Oanei a spus, mai în glumă mai în serios ”Vadim, oricum nu mai avem mult de trăit!”

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1