Ioana Petric, despre revenirea lui Dezbrăcatu’ la Cronică: „Bine că a revenit cu picioarele pe pământ!”

ioana_dezbracatu.jpg

ioana petric codrut keghes dezbracatu
Ioana Petric se bucură foarte mult că personajul Dezbrăcatu' se întoarce la „Cronică", deși a fost supărată pe el
Foto: Arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Fata „de la măsuță” îl așteaptă pe Dezbrăcatu’ să se întoarcă „la Cronicuță”. Ioana Petric l-a cunoscut pe Codruț Kegheș la televizor și a avut plăcerea să lucreze cu el în aceeași emisiune.

Ioana Petric s-a supărat pe Codruț Kegheș când acesta a renunțat să mai fie „Cârcotaș", dar acum se bucură enorm „că a revenit cu picioarele pe pământ”. Ea așteaptă cu nerăbdare noul sezon al Cronicii, unul în distribuția căruia va fi și iubitul personaj Dezbrăcatu’.

Mi-a adus cu regularitate bancuri proaspete, până într-o zi când a plecat de acasă. Dacă m-am supărat pe el? Normal că m-am supărat, am ajuns, involuntar, copilul părăsit în divorțul anului. Dar l-am iertat", a spus Ioana pe blogul ei personal. Vedeta Prima TV l-a felicitat pe Codruț Kegheș pentru revenirea sa la emisiunea și a spus că așteaptă să ciocnească un pahar, în cinstea deciziei: . „Bravo Cici! Ne vedem acasă! Iau eu paine! PS: Te aștept și cu o bere!”.

Codruț Kegheș s-a alăturat echipei „Cronicii" în 2001, iar zece ani mai târziu a primit și un loc la pupitrul emisiunii. Actorul, cunoscut mai ales pentru interpretarea personajului Cătălin Dezbrăcatu’, și-a anunțat revenirea printr-un videoclip publicat pe Youtube.

Dezbrăcatu se întoarce la „Cronică"

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5