Ioana Ginghină vorbește despre viața de mămică, după zvonurile despărțirii de Papadopol: «Există multă tensiune și presiune»

ioana-ginghina-fiica.jpg

Ioana Ginghină a vorbit despre viața de mămică
Foto: Arhivă personală

Actrița Ioana Ginghină a dezvăluit cum vede ea, din perspectivă personală, întreaga experiență de a fi părinte, la scurt timp după ce s-a zvonit că între ea și partenerul ei de viață, Alexandru Papadopol, ar exista câteva „turbulențe” care le-ar pune mariajul în pericol.

După ce s-a zvonit că mariajul dintre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol este pe punctul de a se destrăma curând, idee alimentată și de declarațiile reținute ale actriței, aceasta a vorbit pe blogul personal despre viața de mamă, descriind-o ca fiind și presărată cu momente de tensiune și presiune, având în vedere că, de acum în colo, în eventualitatea unui divorț, Ioana va fi nevoită să se descurce mai mult singură cu fiica ei și a actorului, Ruxi.

Ioana Ginghină, despre relația cu fiica ei, Ruxi

Actrița Ioana Ginghină a scris, pe blogul ei, un text în care povestește cum este viața de părinte din perspectiva ei. Se vehiculează că soții nu mai locuiesc împreună de patru luni și că urmează să divorțeze, după 12 ani de căsnicie.

„Exista multă tensiune și presiune atunci când esti părinte. Este o mare responsabilitate si muuultă muncă, însă ce mă întreb de foarte multe ori este, sunt oare destul de distractivă în relația cu Ruxandra? Nu aș vrea să fiu o mamă tensionată, axată doar pe a produce necesarul de bani pentru o viață decentă si concentrată pe învățătură.

ioana-ginghina-fetita2.jpg

Cele două au o relație apropiată
Foto: Arhivă personală

Se spune ca noi, părinții, suntem oglinda copiilor și că sunt mari șanse ca să ne copieze și la maturitate, deci chiar mi-as dori să-i arăt Ruxandrei un adult cu simțul umorului, relaxat și dornic de distracție. Aplicația TikTok aduce în atenția copiilor, care o apreciază și melodii vechi, de pe vremea noastră.

De exemplu într-o zi am auzit-o pe Ruxi fredonând o melodie de la Spice Girls. Am cântat cu ea și ghici ce a urmat: Ruxi : Tu de unde o știi? Eu: E o melodie de pe vremea mea! Ruxi: Da, sigur. Nu știu cum sunteți voi, dar eu, când vine vorba de muzică, se activează alter-ego-ul meu de anii ’90 si deodată mă transform. De câte ori auzim la radio un cântec anii ’90, încep să-i povestesc Ruxandrei ce „sufletul petrecerii” am fost.

Până la urmă Ruxi trebuie să știe acea parte din mine, acea rebelă care dansa în toate felurile prin discoteci, de se făcea cerc în jurul meu și nimic nu mai conta, decât să dansez până la epuizare. Așa că într-o zi mi-am zis că este acea zi când trebuie să dau muzica la maxim si să-i arat Ruxandrei tânăra din mine”, a scris Ioana Ginghină.
 

Loading...

Citește și