Ioana Ginghină, primul duet cu fiica ei! Actriţa are o voce de înger

6-7-vedetete-ioana-ginghina.jpg

ioana ginghina ruxandra
Ioana Ginghină şi fiica ei Ruxandra
Foto: arhivă personală

Toţi o ştim pe Ioana Ginghină din telenovele, dar actriţa face furori şi în spectacolele de teatru pentru copii, în care joacă şi le pune chiar ea în scenă. Vedeta a făcut primul duet cu fiica ei Ruxandra (9 ani), căreia i-a descoperit calităţile artistice pe care la are de altfel toată familia.

Ioana Ginghină (40 de ani) este protagonista unui moment emoţionant pe care îl dedică fanilor săi în prag de Sărbători. Actriţa interpretează un cântec de leagăn, piesă care se regăseşte şi în musicalul "Cântec pentru Tisha", în care ea joacă rolul mamei. La fel de protectivă este şi în videolcip, pe care l-a filmat alături de Ruxandra, dar şi în viaţa reală. Actriţa are grijă să-şi sărute fetiţa de noapte bună şi să se asigure că totul este în ordine înainte de culcare. Aceasta este prima apariţie într-un clip a vedetei alături de fiica sa , cu care cântă, dar nu şi prima colaborare.

 

Cele două au mai lucrat împreună pentru serialul "Lecţii de viaţă", difuzat la Pro Tv. Conştiincioasă, deşi este la vârsta la care încă se mai joacă cu păpuşi, Ruxi şi-a însoţit mama la filmări şi şi-a învăţat bine replicile, dovedind că nu degeaba este fiica actorilor Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol.  

 

loading...

Citește și

 • ioana ginghina fetita colege de platou

  Încă o dovadă că Ruxandra, fetiţa actorilor Alexandru Papadopol şi Ioana Ginghină, le calcă părinţilor pe urme! De câteva zile, micuţa se trezeşte de dimineaţă pentru a merge la filmările unor noi episoade dintr-un serial. Cu alte cuvinte, Ioana şi Ruxandra sunt acum colege de platou într-un film ce se difuzează zilnic la Pro Tv.

 • ioana ginghina cura de slabire rol

  Adepta unui stil de viaţă sănătos, Ioana Ginghină reuşeşte să jongleze cu tentaţiile culinare, iar asta se vede cel mai bine la silueta ei. Actriţa a fost nevoită să slăbească câteva kilograme pentru un nou rol şi a rezolvat problema fără prea mari eforturi. A scos din alimentaţie "ingredientele" care ştiau că ar putea să-i pună în pericol planul şi acul cântarului i-a indicat atât cât îşi dorea.

 • ioana ginghina

  În ultima perioadă, Ioana Ginghină a făcut fel de fel de experimente cu stilul ei de viață. A slăbit după ce a ținut dieta cu pepene, iar acum s-a convins de un lucru.

 • ioana ginghina

  E motiv de sărbătoare mare acasă la actorii Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol. Cei doi aniversează 10 ani de când şi-au spus "da" în faţa altarului şi au împărţit rele şi bune. Vedeta a publicat o imagine de la ceremonia religioasă, însoţită de un mesaj emoţionant.