Ioana Ginghină, despre relația pe care o are cu fiica ei. Ce activități le apropie cel mai mult

12-13-baza-ginghina-ruxi.jpg

Ioana Ginghină și fiica ei, cele mai bune prietene
Foto Instagram

Ioana Ginghină pare că se bucură de viață la maximum, iar grija ei principală este relația pe care o are cu fiica ei. Actrița a dezvăluit de curând cât de strânsă este legătura dintre cele două, mai ales de când ea și Alexandru Papadopol au divorțat.

Ioana Ginghină a declarat pentru Antena 1 că ea și fiica ei au o relație foarte apropiată, în ciuda separării dintre cei doi părinți. Ba mai mult de atât, actrița care a devenit faimoasă după rolul pe care la avut în telenovela «Numai iubirea», a dezvăluit că fiica ei este prietena ei și fac tot felul de activități împreună care le leagă și mai strâns relația.

”E o prietenă pentru mine. Ne uitam la seriale împreuna. Merrgem la filme împreună. Mergem la cafea împreună. Ne petrecem foarte mult timp”, a spus Ioana Ginghină la Acces Direct.

”Stau in trafic de vorba cu fata mea si e un timp de calitate”, a spus  Ioana Ginghină menționând faptul că atunci când e în trafic cu fiica sa, niciodată nu stă pe telefon, ci au grijă ca timpul să nu fie unul mort. 

Cum își întreține silueta Ioana Ginghină

„Mi-am amenajat acasă o mică sală, am bicicletă eliptică, greutăți, stepper și tot felul de accesorii, așa că lucrez alternativ. Nu pot spune că fac sport zilnic, dar mă antrenez de trei-patru ori pe săptămâna câte 45-50 de minute”, spune ea. 

Care sunt sfaturile unei siluete perfecte pe care le oferă actrița

„ 1. Cântărește-te zilnic, astfel îți poți tine greutatea sub control. 2. Mănâncă până în ora 18.00 sau lasă 14 ore între masa de seară și cea de dimineață. 3. Nu combina carnea decât cu legume, carbohidrații (pâine, paste etc.) mănâncă-i separat. 4. Consumă dulciuri până în ora 12.00-14.00. 5. Fă mișcare, chiar și izometrie (exerciții statice care nu modifica lungimea mușchiului și cresc forța și rezistența musculaturii – n.r.), dar nu sta!”

Loading...

Citește și

  • ioana ginghina coronavirus teatru copii

    Anul 2020 începuse cu planuri mari pentru Ioana Ginghină. Chiar în martie, lună în care a izbucnit pandemia cu coronavirus și în România, actrița în vârstă de 42 de ani avea de gând să organizeze un eveniment aniversar foarte important pentru ea. Din păcatre, însă, totul a fost dat peste cap de instaurarea stării de urgență la noi în țară. Iar Ioana a trebuit să găsească urgent o soluție.

  • A reuşit să treacă peste un divorţ cu zâmbetul pe buze, fără regrete, fără paşi în urmă. Acum, chiar şi în plină pandemie, trăieşte una dintre cele mai bune perioade ale vieţii ei şi arată mai bine ca niciodată. Cum se pregăteşte pentru Paşte, cu cine îşi petrece izolarea, ce spune despre actuala relaţie şi ce s-a schimbat în rutina ei zilnică, de ce îi este cel mai dor Ioanei

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1