Ioana Ginghină, despre relația pe care o are cu Alexandru Papadopol: «Vorbim aproape zilnic»

ginghinaa.jpg

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol se înțeleg bine de dragul fiicei lor
Foto Facebook

Deși Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au ales să divorțeze, cei doi pare că au găsit modalitatea prin care să poată ajunge la un numitor comun de dragul fiicei lor. Astfel că, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol își vorbesc zilnic și au reușit să se întâlnească în oraș, de ziua Ruxandrei.

Actrița susține că a ajuns în punctul în care nu mai are nicio problemă să-l vadă pe fostul ei soț, iar toate neînțelegerile și reproșurile din căsnicie, le-au lăsat în urmă, în trecut. Toate aceste lucruri au fost făcute de dragul fiicei lor pe care o iubesc amândoi foarte mult.

După 12 ani de relație, cei doi actori au hotărât că separarea este cel mai bun lucru pentru toți trei, așa că, în urmă cu câteva săptămâni, Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au devenit foști soți.

„Am sărbătorit ziua Ruxandrei acasă la noi, cu familia, prieteni și colegi de-ai ei. Au fost și mama, sora mea cu fiica ei, cumnata și bunicul din partea lui Alexandru. Și Alexandru, bineînțeles. Am decorat totul frumos, cu tematica Harry Potter. Ne-am făcut tatuaje cu henna și codițe colorate și am avut și animatori. Și duminică am ieșit în oraș toți trei. Noi oricum vorbim aproape zilnic. Adică nu mai am nicio problemă să-l văd pe Alexandru sau să comunic cu el. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare. El este tatăl copilului meu și îmi doresc ca Ruxi să fi fericită”, a declarat Ioana Ginghină pentru viva.ro.

Ioana Ginghină a apelat la trucuri senzuale pentru a-și salva căsnicia: «Am început să fiu mai sexy»

„Încercările au constat în a fi ceea ce credeam eu că este femeia perfectă. Am început să fac mai multă mâncare, să fiu mai sexy. Eu oricum sunt extrem de atentă la cum stau prin casă și am tot soiul de… Adică, cine mă cunoaște știe dinainte că eu, așa… Dar eram mai atentă de cum arăt prin casă, nu știu cum să zic. Eram mai zâmbitoare, dacă erau probleme, nu mai conta. De asta m-am consumat atât de mult. Când veneam acasă, era o chestie d-asta, în stomac: 'Hai că poți și astăzi, Ioana!' Eram un zâmbet toată, o floare, o rază de soare. Eram foarte atentă la exterior, nu la interior. Primeam, în schimb, aceleași texte, același comportament, poate chiar din ce în ce mai rău. Eu atunci mi-am propus să treacă Crăciunul și Revelionul, pentru Ruxi, să trecem de sărbători. Până atunci am zis să fac tot ce pot”, declară ea pentru sursa citată mai sus.

Loading...

Citește și