Ioana Dichiseanu, prima imagine cu burtica de gravidă! A dezvăluit numele bebelușului

ioana_dichiseanu_adrian_artene.jpg

ioana dichiseanu
Ioana Dichiseanu (29 de ani) și iubitul ei, Adrian Artene
foto: Arhiva Personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Ioana Dichiseanu urmează să îl facă bunic pe tatăl ei, actorul Ion Dichiseanu. Bruneta este însărcinată în șase luni, iar burtica a început să fie evidentă.

Nerăbdătoare nevoie mare să o aducă pe lume pe fetița ei și a lui Adrian Artene, Ioana Dichiseanu a publicat prima fotografie cu pântecele.

ioana_dichiseanu_gravida.jpg

ioana dichiseanu gravida
Ioana Dichiseanu (29 de ani) este gravidă în șase luni
foto: Arhiva Personală

 

Ba mai mult, vedeta a împărtășit cu prietenii virtuali și numele pe care îl va purta bebelușul din burtică. „Primul selfie cu Anastasia Ioana Artene... Așa, ca fetele”, a scris Ioana pe profilul personal de pe o rețea socială, acolo unde a publicat și fotografia.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • ioana dichiseanu gravida sexy

  Duminică (10 aprilie) Ion Dichiseanu (82 de ani) și-a lansat cartea „Am fost rivalul regelui. Povestea mea de iubire cu Sara Montiel” la Librăria Humanitas, din Cișmigiu. Alături de maestru au fost prezente fosta soție și fiica sa, Ioana Dichiseanu.

 • ioana dichiseanu

  În luna martie, Ioana Dichiseanu (29 de ani), fiica maestrului Ion Dichiseanu (82 de ani), făcea publică marea veste că este însărcinată în trei luni. Acum că se apropie cu pași repezi de momentul aducerii pe lume a odorului său, Ioana a putut afla și ce sex are bebelușul pe care îl poartă în burtică.

 • Veste mare: Ioana, fiica maestrului Ion Dichiseanu (82 de ani), este însărcinată. Aflată în primul trimestru de sarcină, Ioana (29 de ani) a declarat pentru Click! că se simte foarte bine, că are o sarcină uşoară, fără greţuri sau pofte.

 • ioana dichiseanu divort Ilias Makou

  Se îndoapă cu mâncare, dar paradoxal, nu pune niciun gram pe ea! Ioana Dichiseanu, fiica maestrului Ion Dichiseanu, arată trăsnet cu câteva mici trucuri, la îndemâna oricui. Fata celebrului actora povestit la ce a renunţat ca să rămâna la silueta din adolescenţă, dar şi ce şi-a adăugat în meniu ca să nu ducă lipsă de vitamine şi minerale.

 • Ioana Dichiseanu e în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru prima oară. Tânăra mămică a vorbit despre sarcină într-un interviu exclusiv pentru Click!

 • ion si ioana dichiseanu

  Ioana Dichiseanu, fiica maestrului Ion Dichiseanu (82 de ani), este cum nu se poate mai fericită, căci în vreo patru luni va deveni mămică pentru prima dată. Ea și iubitul său, Adrian Artene, sunt emoționați, dar nu sunt singurii. La fel de nerăbdător ca ei este și bunicul Ion Dichiseanu.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5