Ioana Chiţu a renunţat la verighetă! | EXCLUSIV

ioana_chitu.jpg

ioana chitu
Ioana Chiţu se antrenează intens la sală
Foto: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Se face anul de când Mihai Chiţu (35 de ani) era surprins de fotoreporterii Click! în ipostaze fierbinţi cu o brunetă! Infidelitatea solistului a dărămat-o atunci pe soţia lui Ioana, care a suferit enorm. L-a iertat şi şi-au mai dat o şansă, dar relaţia lor în loc să se îndrepte, s-a deteriorat, căci artistul s-a întors la amantă. Derulând filmul înapoi, Ioana îşi aminteşte cu greu prin ce a trecut, însă pare că şi-a revenit, căci un mic detaliu o trădează.

Ce nu te omoară, te face mai puternic! Acesta este se pare principiul după care s-a ghidat Ioana Chiţu, după ce a fost înşelată de bărbatul cu care forma un cuplu de 13 ani. A trecut peste momentele cumplite din trecut când a citit în ziare despre escapadele amoroasele ale soţului. A găsit putere să meargă mai departe pentru fiica ei Rianna, cu care îşi petrece timp preţios ori de câte ori are ocazia.

ioana.jpg

ioana chitu mihai chitu bruneta sotie schimbare de look
Ioana Chitu s-a afişat la piscină fără verighetă pe deget, prilej pentru domni să o privească cu alţi ochi
Foto: arhiva personală

Aşa s-a întâmplat şi recent, când Ioana i-a făcut o bucurie fetiţei şi a dus-o la un parc acvatic de distracţii, unde cele două s-au bălăcit în piscine şi s-au dat pe toboganele cu apă. În tot acest timp, Mihai Chiţu îşi vede liniştit mai departe de viaţă alături de Andra Petcu, femeia pentru care şi-a părăsit familia. Cei doi "porumbei" au fost din nou fotografiaţi împreună într-un mall bucureştean, plimbându-se ca doi îndrăgostiţi.

chitu_si_amanta.jpg

mihai chitu amanta nedezlipiti probleme
Mihai Chiţu şi Andra Petcu se afişează peste tot împreună
foto: arhiva personală

Artistul o ţinea pe brunetă de talie, iar ea avea mâna "fixată" pe posteriorul lui. Fără doar şi poate că aceste detalii au ajuns şi la urechile soţiei, care parcă a vrut să-i dea o replică şi a renunţat la verighetă. Deşi a declarat în această toamnă pentru Click! că divorţul este doar o chestiune de timp, Mihai Chiţu nu a făcut niciun demers în acest sens, ba chiar poartă verigheta care îi aminteşte că încă este însurat cu Ioana.

ioana_si_rianna.jpg

mihai chitu ioana chitu fetita rianna plaja
Ioana nu a avut ochi decât pentru fetiţa sa, Rianna, pe care a îmbrăţişat-o cu foc
Foto: arhiva personală

"Ioana şi Rianna s-au distrat copios la plajă. Au râs toată ziua. De frică să nu-şi piardă verigheta, prin bazinele cu apă, Ioana a lăsat bijuteria acasă. Inelul are o valoare sentimentală, însă ea îşi vede de viaţa ei. O poartă de obicei. Probabil că nu o va mai avea pe deget când se va ajunge la o despărţire şi în acte", au declarat pentru Click! surse din anturajul tinerei.

Ioana Chiţu este instructor de zumba la o mare sală de fitness şi are un abdomen de invidiat. Ea a absolvit cursurile Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, specializarea Gimnastică Aerobică, şi în prezent lucrează ca instructor de zumba la o sală de sport frecventată de vedetele autohtone. În trecut, tânăra pregătea copii la dansuri şi balet. 

 

Hai sa vorbim despre... ---> http://bit.ly/1SaRfeD

Posted by Click.ro on Thursday, July 9, 2015

Loading...

Citește și