Ioana Anunța, provocată de Măruță: "Roxana Nemeș cântă fals". Ce artiști i-au făcut avansuri

ioana-anuta-maruta.png

Ioana Anuța, invitata lui Cătălin Măruță

Aflată în competiție la Survivor România, Roxana Nemeș stârnește simpatii, dar și antipatii. Solista a fost atacată, mai nou, de unde nu se aștepta. O altă colegă de breaslă, Ioana Anuța, alias Jo, o face praf și spune că Roxana Nemeș nu are nici un pic de voce și cântă fals.

Jo a fost supusă de Cătălin Măruță testului „Spui tot sau îți va lua gura foc” și a uimit cu sinceritatea ei. La întrebarea ce soliste din România cântă fals, Jo a nominalizat-o pe primul loc pe Roxana Nemeș. „Cine cântă fals? Roxana Nemeș, Simona Sensual și am mai văzut acum niște specimene de astea noi, Bia Khalifa”, a răspuns solista.

Uddi și Cuza i-au făcut avansuri

Jo (26 de ani) s-a făcut remarcată în showbiz după participarea la concursul de talente X Factor, în 2012, dar și prin colaborarea cu Randi. De altfel, imediat după participarea la X Factor, blonda a mărturisit că le-a picat cu tronc multor artiști din showbiz, care și-o doreau ca iubită. „Uddi și Cuza mi-au făcut avansuri, am și ieșit cu ei de vreo câteva ori”, a mai spus Jo. În prezent, solista tocmai s-a despărțit de Juno, cel cu care a avut o relație de doi ani. ”Motivele pentru care ne-am despărțit au fost impulsivitatea lui, nepotrivirea de caracter și gelozia. Amândoi eram geloși rău”, a mai dezvăluit solista, la Pro TV.

Citește și:

Majda de la Survivor a leșinat în brațele medicilor: „Nu mai văd!”. Roxana Nemeș, propusă spre eliminare

Ioana Anuța, alias Jo, a lansat piesă cu iubitul de ziua ei. Ce a enervat-o pe sărbătorită

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1