Invitaţii lui Jojo au chefuit la botez în balcon, la ţigară

2-3-bd-foto-1-25col-16cm.jpg

Jojo şi soţul ei, Paul Ipate, au fost gazde desăvârşite pentru invitaţi
Foto: Mihai Ionescu
Citeste tot despre: 

Botez discret şi cochet! Aşa a organizat Jojo creştinarea fiicei ei, Zora, care pe 10 iunie va împlini 5 luni. Petrecerea a avut loc duminică seara, la un restaurant din Băneasa, unde fotoreporterii Click! au surprins imagini de comedie. Vedete cu greutate au sudat ţigările în şir indian, pe un balcon îngust.

Nu mai e nici o noutate că legea antifumat încurcă petrecerile vedetelor şi nu numai. Şi din respect că în încăpere se aflau peste 30 de copii, invitaţii lui Jojo (36 de ani) au chefuit mai mult pe balcon decât la masă sau pe ringul de dans.

2-3-bd-foto-2-45col-16cm.jpg

Cea mai tare „distracţie” a fost, evident, pe terasa restaurantului, acolo unde invitaţii au socializat, au râs şi au fumat
Foto: Mihai Ionescu

Fumătorii-VIP şi-au luat afară şi băuturile şi s-au încins la vorbă şi la glume într-o terasă lată de nici un metru. Aşadar, la cucurigu, i-am recunoscut pe Mihai Bobonete şi pe soţia sa, Cătălina, care au mers la botez şi cu cei doi copii ai lor, Octavian (7 ani) şi Maria Elena (3 ani).

2-3-bd-foto-5-2coloane.jpg

După ce a socializat pe terasă, Mihai Bobonete a plecat să plimbe copilul
Foto: Mihai Ionescu

Actorul din “Las Fierbinţi”, coleg cu tăticul Paul Ipate şi la emisiunea “Jocuri de celebritate” (PRO TV), a fost şi bonă la botez pentru fiica lui cea mică, pe care a plimbat-o cu căruciorul prin faţa restaurantului. Tot pe terasă, la fumat, şi-au dat întâlnire şi Octavian şi Oana Strunilă, care pe 20 mai au fost năşiţi la mare de Jojo şi de Paul.

2-3-bd-foto-3-2coloane.jpg

Monica Anghel s-a amuzat cu fostul ei coleg, Toni Grecu
Foto: Mihai Ionescu

N-au lipsit din peisaj nici actorul Toni Grecu şi solista Monica Anghel, care au făcut echipă cu Jojo ani buni, la PRO TV, la show-ul “Serviciul Român de Comedie”. Monica Anghel a rămas una dintre cele mai bune prietene ale lui Jojo, chiar dacă aceasta din urmă a rupt relaţia de iubire cu fratele solistei, Alexandru Anghel, în anul 2006. Un alt nume greu din televiziune, prezent la botezul micuţei Zora, a fost Virgil Ianţu. Şi pentru prezentatorul emisiunii “Câştigă România” (TVR 2) a fost tot al doilea weekend de chef, pentru că şi el a fost prezent la nunta lui Strunilă, de la 2 Mai.

2-3-bd-foto-4-2coloane.jpg

Paul Ipate şi Virgil Ianţu au avut multe să-şi povestească
Foto: Mihai Ionescu

Ianţu s-a întreţinut mult cu Toni Grecu, iar la ţigară a preferat să bea vin alb. Cei doi părinţi, Jojo şi Paul, au fost şi ei foarte relaxaţi. Actriţa a purtat o rochie-sacou şi sandale argintii, iar actorul, un sacou în culoarea oului de raţă, pantaloni negri şi adidaşi. Şi Ipate a făcut planton pe terasă, preferând berea, alături de ţigară.

Jojo are doi copii

Jojo pare că şi-a găsit liniştea în braţele lui Paul Ipate, câştigător la “Ferma vedetelor” în 2016. Cei doi şi-au început povestea de dragoste în 2014, iar anul acesta, pe 10 ianuarie, au devenit părinţi de fetiţă. Ei locuiesc în comuna Lucianca, judeţul Dâmboviţa, în vila în care, până în 2012, Jojo a stat cu fostul ei soţ. După divorţ, acesta a decis să o lase pe actriţă în căminul conjugal, alături de fiul lor, acum în vârstă de 7 ani.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1